Ταξίδι στη Ρώμη: Τι να πάρεις μαζί σου για να κάνεις το πιο stylish ταξίδι της χρονιάς

Έβελυν Καζαντζόγλου
Ταξίδι στη Ρώμη: Τι να πάρεις μαζί σου για να κάνεις το πιο stylish ταξίδι της χρονιάς

Ένας μίνι ταξιδιωτικός οδηγός για να ανακαλύψεις με στυλ την Ρώμη. 

Heeeeey you

Happy new everything. Happy new you .Happy new me. Happy life

Happy new year

Πώς είσαι; Πέρασες καλά; Φάγαμεεεε;

Είσαι έτοιμη για ένα ακόμα ταξίδι; Πάμε Ιταλία; Πάμε Ρώμη; Πάμε να φάμε; Αν σε όλα είπες ναι, ήρθε η ώρα να φάμε pizza.

Ρώμη : ένας κοντινός σχετικά προορισμός και εύκολος, θα τολμήσω να πω. Μια μικρή πόλη που μπορείς να γυρίσεις εύκολα με τα πόδια και έναν χάρτη στα χέρια. Με πολλά σημεία για υπέροχες φωτογραφίες, φανταστικό φαγητό σε κάθε γωνία και ψώνια πολλά ψώνια.

Προτείνω 3 μέρες τουλάχιστον. Πάρε μαζί σου ζεστά ρούχα (τέτοια εποχή κάνει σοβαρό κρύο) και άνετα παπούτσια. Εγώ πήρα μαζί μου μια μαύρη οικολογική γούνα που πάει με όλα , καπέλα , γάντια , αρβυλάκια και sneakers. Τακούνια, ρίξε στη βαλίτσα, μόνο αν σκοπεύεις να ξενυχτήσεις. Γενικά δεν στα συνιστώ γιατί θα σε δυσκολέψουν στο περπάτημα. Είναι μια stylish πόλη. Θα δεις κόσμο καλοντυμένο και αυτό θα σε εμπνεύσει να ντυθείς όμορφα. Επίσης, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τα αγαπημένα σου Pandora κοσμήματα που θα αναδείξουν όλα σου τα outfits.

evelyn rwmi 15
evelyn rwmi 17

Εγώ κυκλοφορούσα λίγο αμέριμνη, αλλά γυρίζοντας όλοι είχαν να περιγράψουν μια ιστορία από μίνι κλεψίματα σε τσάντες , οπότε καλύτερα να έχεις λίγο το νου σου στα πράγματα σου σε σημεία που έχει πολύ κόσμο όπως τα αξιοθέατα.

Φαγητό : εννοείται θα φας πίτσα και ζυμαρικά και γενικά δε θα δυσκολευτείς να βρεις ωραία σημεία. Εγώ το έπαιξα εντελώς τουρίστας και δεν πήγα στα hot εστιατόρια και δεν το μετάνιωσα.

Αν σκοπεύεις να ψωνίσεις, έχει για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες και σε κοντινές αποστάσεις. Πίστεψέ με δεν θα δυσκολευτείς να ξεσαλώσεις. Επίσης, είναι το τέλειο μέρος να κανείς window shopping έτσι απλά για να ανοίξει το μάτι.

Αν θες να ερωτευτείς... ναι ναι πάρε το αγόρι σου! Έχει κάτι αυτή η πόλη να κάνεις ρομαντικές βόλτες και να έρχεσαι πιο κοντά στον άνθρωπο σου.

Εγώ πήγα με τον φωτογράφο μου τον Άγγελο και παρόλο που είχαμε αρκετή δουλίτσα περάσαμε υπέροχα!! Όποτε φαντάζομαι αν ξεσηκώσω και τις κολλητές μου θα περάσω το ίδιο καλά.

Πολλές φωτός για τα μάτια σας μόνο ...

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.

Αυτό το διάβασες;

Ώρα για μακιγιάζ! Το απόλυτο how to για να πετύχεις το πιο τέλειο και εορταστικό look