XPLORE: Μια οικογενειακή εμπειρία που θα λατρέψουν τα παιδιά σας! (Και εσείς!)

XPLORE: Μια οικογενειακή εμπειρία που θα λατρέψουν τα παιδιά σας! (Και εσείς!)

Θα ξεκινήσω αυτό το post λέγοντάς σας πως ως μαμά είμαι πάρα -μα πάρα- πολύ απαιτητική. Όταν επισκέπτομαι έναν νέο χώρο, ελέγχω πάντα τα standars ασφαλείας, την καθαριότητα, ενώ και σε εκπαιδευτικό/παιδαγωγικό επίπεδο θέλω να αισθάνομαι ότι προσφέρω κάτι σημαντικό στα παιδιά μου. Όσες με ακολουθείτε στο Instagram αισθάνομαι ότι είστε το ίδιο απαιτητικές, για το λόγο αυτό, πάντα προσπαθώ να μοιράζομαι μαζί σας ό,τι πιο καινούργιο, αλλά και σπουδαίο, ανακαλύψω. Κάπως έτσι, αποφάσισα να σας μιλήσω για τη βόλτα μας στο Xplore, τον νέο χώρο φαντασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια στο Golden Hall. Από την ημέρα που τον επισκέφθηκα, αισθάνθηκα πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχω τη δυνατότητα να παρέχω στα παιδιά μου, αλλά και σε εμένα και τον σύζυγό μου, μία family εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

Θέλετε να σας ξεναγήσω;

Ξεκινάμε φυσικά με το XPLORE SCIENCE που είναι και το αγαπημένο της Ιριάνας!

Το Xplore Science βάζει τα παιδιά -αλλά και τους γονείς- στον μαγικό κόσμο της Επιστήμης. Μέσα από διαδραστικά, ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια για παιδιά, οι μικροί επιστήμονες μαθαίνουν πώς δουλεύει το σώμα μας, πώς παράγεται η ενέργεια, ποιες είναι οι βασικές έννοιες της μηχανικής και άλλα σπουδαία πράγματα σχετικά με το Stem, το νερό, τον αέρα και το φως μέσα σε ένα περιβάλλον που προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει ούτε στο εξωτερικό!

kazi 1
kazi 2

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς φτερνιζόμαστε, πώς ακούμε, πώς βλέπουμε, πώς μασάμε, πώς κινείται ο σκελετός μας όταν κάνουμε ποδήλατο; Δεκάδες απορίες προκύπτουν και απαντώνται όλες με τον πιο διαδραστικό τρόπο!

kazi 3

Αφήστε τα παιδιά σας να ανακαλύψουν μόνα τους τον κόσμο και στην επιστροφή στο σπίτι βρείτε αφορμή για εποικοδομητικές συζητήσεις!

Φεύγοντας από το Xplore Science ετοιμαστείτε για την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής σας!

Το XPLORE ADVENTURE σάς περιμένει και πιστέψτε με, αν το επισκεφθείτε μια φορά, θα γίνει η αγαπημένη σας εβδομαδιαία συνήθεια!

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε από κοντά τους δεινόσαυρους, να ξεφύγετε από τον μεγάλο γυάλινο λαβύρινθο, να παρουσιάσετε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του XPLORE TV, να χαθείτε στο ψηλό κάστρο, να φοιτήσετε στην Ακαδημία Ηρώων, να χορέψετε Disco στο Dance Studio, να χειριστείτε τον τεράστιο εκσκαφέα και να γίνετε μέλη της επίτημης ομάδας αγώνων ταχύτητας "Xprore Racing"; Όπως καταλαβαίνετε, εδώ η περιπέτεια δεν έχει όρια! Και φυσικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν γονιό από το να βλέπει το παιδί του να παίζει, να μαθαίνει, να ανακαλύπτει και να εξελίσσεται!

kazi 6

Αφήστε τα παιδιά σας να πειραματιστούν όμως... Προσοχή! Κανείς δεν ξέρει τι κρύβει το αμμώδες τραπέζι των δεινοσαύρων, ενώ ο λαβύρινθος Laser είναι για δυνατούς λύτες!

kazi 7
kazi 9

Ακόμα και εγώ που είμαι... μεγάλη (!), δυσκολεύτηκα να συντονίσω την κίνηση του εκσκαφέα, φανταστείτε πόσο καλό κάνει στις νοητικές διεργασίες αλλά και στη λεπτή κινητικότητα των παιδιών μας αυτό το παιχνίδι!

kazi 10

Όμως η εμπειρία Xplore δεν προορίζεται μόνο για τους μικρούς περιπετειώδεις εξερευνητές! Αλλά και για τους γονείς!

Στον χώρο του Xplore θα βρείτε φανταστικά μαγαζιά για shopping καθώς και το πιο στιλάτο κομμωτήριο για παιδιά και το αγαπημένο σε όλες τις οικογένειες Zillions!

kazi 13
kazi 14

Αγαπημένη στάση στο Zackret για sportswear για όλη την οικογένεια! Μέσα από την τεράστια ποικιλία 60 επώνυμων αθλητικών και lifestyle brands, το κατάστημα καλύπτει τις ανάγκες για τρέξιμο, ποδόσφαιρο, fitness, basket και πολλά ακόμα αθλήματα, Mε άλλα λόγια, η μαμά δεν χορταίνει να κοιτάζει τα Brands, να δοκιμάζει και να καλύπτει τις οικογενειακές ανάγκες, που ειδικά όταν μιλάμε για παιδικό αθλητικό παπούτσι, ξέρετε ότι αλλάζουμε νούμερο κάθε 6 μήνες!

kazi 15
kazi 16

Η επίσκεψη για ένα stylish haircut στο Dancing Scissors (ήδη γνωστό και αγαπημένο χάρη στο "αδερφάκι" του στη Νέα Ερυθραία) δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν το νέο τους κούρεμα σε ένα πρωτοποριακό παιδικό κομμωτήριο. Ο funky χώρος με φουτουριστικά αντικείμενα σε μεγάλο μέγεθος, εξιτάρουν τη φαντασία του και μετατρέπουν τη διαδικασία του κουρέματος στο πιο ευχάριστο παιχνίδι! Γιατί ποιο παιδάκι δεν θέλει να ανέβει σε μία μεγάλη μηχανή, ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή ένα ελικόπτερο!

kazi 17
kazi 18
kazi 19

Και κλείνω την υπέροχη αυτή οικογενειακή βόλτα με το πιο στιλάτο -τολμώ να πω- κατάστημα που έχω επισκεφθεί ποτέ. Το Love.it !

Πριν ακόμα μπεις στο Love.it, κοιτάζοντας μόνο τη βιτρίνα, θα έχεις κάνει μια λίστα με πράγματα που θες οπωσδήποτε να αποκτήσεις για το σπίτι σου, γιατί όπως λέει και το όνομά του, αισθάνεσαι ότι τα "αγαπάς" όλα μόλις τα δεις! Πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις, ωστόσο και ένα ακόμα item να πάρεις, αισθάνεσαι ότι προσδίδεις στο σπίτι σου μια fashion πινελιά και κάνεις ένα σχεδιαστικό upgrade δίνοντας στην καθημερινότητά σου χρώμα και στιλ!

Φυσικά μην φύγετε αν δεν χαιρετίσετε τον Κάσπερ, την fluffy μασκότ του Love it!

kazi 20
kazi 21
kazi 22
kazi 23

Tελικά, μια βόλτα για ψώνια μπορεί να μετατραπεί στην πιο fun οικογενειακή εμπειρία αλλά και ανάποδα. Ένα απολαυστικό απόγευμα για τα παιδιά μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό και για τους γονείς ενώ τελικά όλη οικογένεια φεύγει γεμάτη νέες εικόνες και συναρπαστικές αναμνήσεις!

Πραγματικά, η νέα πτέρυγα του Golden Hall και το Xplore αποτελούν για εμένα το απόλυτο must-visit place για όλη την οικογένεια και είμαι σίγουρη πως όταν το επισκεφθείτε θα μου πείτε ότι όλα όσα σας έγραψα ήταν λίγα! Γιατί το Xplore πρέπει να το ζήσεις!

Α! Μην το ξεχάσω, είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ!

Xplore. Play more - learn more!

Με όλη μας την αγάπη,

Ιριάνα, Οδυσσέας, Μυρτώ