Κάντο όπως η Mila Kunis: επενδύστε στη λεβάντα και κερδίστε το Όσκαρ του στυλ

Κάντο όπως η Mila Kunis: επενδύστε στη λεβάντα και κερδίστε το Όσκαρ του στυλ

Σας βρήκαμε τη βιολετί τουαλέτα της διάσημης star σε τιμή απολύτως λογική.

H Mila Kunis μας συστήθηκε το 2011 με το Μαύρο Κύκνο και περπάτησε στο κόκκινο Χαλί κάνοντάς μας να σκάσουμε από το κακό μας. Φορώντας μία παστέλ τουαλέτα Elie Saab από σιφόν με εξαιρετικές δαντελένιες λεπτομέρειες, χαμηλή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ που την έκανε ακόμα πιο θελκτική στα μάτια των υποψήφιων αντρών, η Mila κέρδισε τις εντυπώσεις, πόνταρε στο λυγερό της κορμί και ανέδειξε κάθε πόντο του σώματός της. Το όλο look συνδύασε με κοσμήματα Neil Lane και ένα φάκελο clutch Bottega Veneta και εμείς βρισκόμαστε σε θέση να το αναπαράγουμε με το διόλου ευκαταφρόνητο πλην λογικό ποσό των 286,00 ευρώ.

Η ιστοσελίδα iwantthatdress.com με έδρα της το Λονδίνο εξειδικεύεται σε απομιμήσεις ρούχων που έχουν φορέσει διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί, αλλά και σε όλη τη γκαρνταρόμπα της Kate Middleton με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν πάθει εμμονή οι βρεττανίδες.


Εμείς σας ξετρυπώσαμε το βιολετί θησαυρό και εάν θέλετε πολύ να τον κάνετε δικό σας δεν έχετε παρά να κλικάρετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το Όσκαρ του στυλ είναι έτοιμο να προσγειωθεί στα χέρια σας!

Διαβάστε επίσης:

«Mε χαρά να μείνω γυμνή, μόνο μη με ρωτήσετε για τον...» Ποια το είπε;

Γιατί νοσηλεύτηκε 2 μέρες στο νοσοκομείο ο Ashton Kutcher;

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!