Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του τραγουδιστή Δάκη πριν 43 χρόνια!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του τραγουδιστή Δάκη πριν 43 χρόνια!

Άγνωστη φωτογράφιση του Δάκη όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

 

Ο Βρασίδας Xαραλαμπίδης, ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου τον Αύγουστο του 1943. Από πολύ μικρός λάτρευε την μουσική αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να γίνει τραγουδιστής επειδή δίσταζε.
Ξεκίνησε δειλά από τα κλαμπ της Αλεξάνδρειας, αλλά στην Αθήνα την πόλη των ονείρων του τον περίμενε η επιτυχία.
Η επιτυχία του στην Ελλάδα τον συγκινεί παρά πολύ, όμως το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο με το παρισινό Ολυμπιά!
Διαβάστε τι δήλωνε σε περιοδικό στο τέλος της δεκαετίας του '60.
-Ζω την εποχή μου αλλά χωρίς να είμαι έξαλλος. Μου αρέσει η ρυθμική μουσική, η μοντέρνα ζωγραφική, το σπορ ντύσιμο. Με ενθουσιάζουν επίσης οι ξανθές γυναίκες, οι εύθραυστες και μυστηριώδης, σαν την Κατρίν Ντενέβ που αποτελεί το γυναικείο πρότυπο.
-Έχω απλές συνήθειες και προσπαθώ να παίρνω την ζωή από την καλή της πλευρά. Δεν πίνω παρά ελάχιστα αλλά καπνίζω αρκετά, δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους.
-Μπορώ να διασκεδάζω με τα πιο ασήμαντα πράγματα. Ακούω πολύ ξένη μουσική και έχω μια πλούσια συλλογή από δίσκους. Αγαπώ την Νάνα Μούσχουρη, τον Τομ Τζόουνς, τον Σαρλ Ασναβούρ και τον Ζιλμπέρ Μπεκώ. Από τα συγκροτήματα με ενθουσιάζουν οι Μπλουντ και οι Σουετ εντ τιαρς.