Μια... brilliant σειρά για βαμμένα μαλλιά

Μια... brilliant σειρά για βαμμένα μαλλιά

Με την υπογραφή της Wella Professionals 

Ως ηγέτης στην περιποίηση του χρώματος, η Wella Professionals δεν μπορούσε παρά να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης που θα διατηρούν τη λάμψη του χρώματος μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Η Brilliance διασφαλίζει το χρώμα των μαλλιών και ταυτόχρονα αναδεικνύει το χρωματικό αποτέλεσμα παρατείνοντας την έντασή του, χάρη σε έναν πανίσχυρο συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη E. Μάλιστα, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας, η Wella Professionals έχει χωρίσει τα προϊόντα της σειράς σε εκείνα που προσφέρουν ελαφριά περιποίηση για λεπτά έως κανονικά μαλλιά και σε εντατικής περιποίησης για δύσκολα μαλλιά.

Έτσι, το Σαμπουάν Brilliance ενσωματώνει τεχνολογία υγρών κρυστάλλων, η οποία αποκαθιστά την απαλότητα των μαλλιών, σταθεροποιεί το χρώμα και βελτιώνει τη λάμψη τους, ενώ η Θεραπεία Brilliance, αγκαλιάζει ομοιόμορφα κάθε τρίχα, σχηματίζοντας μία ελαστική σπείρα με αποτέλεσμα να μη βαραίνει τα μαλλιά και να τους προσφέρει ακαταμάχητη απαλότητα και ζωντάνια στην κίνηση. Ο Brilliance Ορός Προστασίας Χρώματος προστατεύει τα μαλλιά από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και το Brilliance Γαλάκτωμα χαρίζει στα μακριά μαλλιά μία λεία, μεταξένια αίσθηση αφής. Τέλος, ο Brilliance Αφρός έχοντας σαν βασικό συστατικό το εκχύλισμα ορχιδέας προσφέρει πολλαπλά επίπεδα περιποίησης, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.