Βρήκαμε: το απόλυτο προϊόν για beach hair!

Βρήκαμε: το απόλυτο προϊόν για beach hair!

Στη σειρά styling Wella Professionals

Είναι μια σειρά που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες hair stylists με προδιαγραφές ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των catwalks. Οπότε, κάθε ένα προϊόν της δίνει το αποτέλεσμα που υπόσχεται και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να διαθέτουμε το ταλέντο και τις δεξιότητες ενός ειδικού!

«Αυτό που λατρεύω στη σειρά Wella Professionals είναι η απλότητά της,» λέει ο Eugene Souleiman, κορυφαίος hair stylist και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Wella. «Σε κάθε συσκευασία, αναγράφονται μία ή δύο προτάσεις που εξηγούν τον τρόπο χρήσης των προϊόντων, συνεπώς είναι φανταστικά για τη δημιουργία χαρισματικών στυλ στο σπίτι.»

Ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς βρήκαμε το απόλυτο προϊόν για το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό look: τα beach hair. Το Ocean Spritz, Beach Texture Spray έχει βαθμό κρατήματος 2 και δεν χρειάζεται παρά δυο κινήσεις για να δημιουργήσει ανέμελα waves σα να βγήκατε από τη θάλασσα και να στέγνωσαν φυσικά τα μαλλιά σας. Ψεκάστε το σε στεγνά μαλλιά κοντά στις ρίζες και προς τα κάτω, πιέστε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν. Για ακόμα πιο "τραχιά" υφή, αφού τα φορμάρετε με τα δάχτυλά σας, στεγνώστε με το πιστολάκι.