Φωτογραφίες από τον "κόσμο" του αιώνιου έφηβου Μιχάλη Ασλάνη!

Φωτογραφίες από τον "κόσμο" του αιώνιου έφηβου Μιχάλη Ασλάνη!

Όταν ο Μιχάλης Ασλάνης μονοπωλούσε τις πασαρέλες.

Ο Μιχάλης Ασλάνης παιδί από την Εύβοια, ξεκίνησε να σπουδάσει ζωγραφική στην σχολή Βακαλό με καθηγητή τον ζωγράφο Τέτση. Εκεί ανακάλυψε και τον κόσμο της μόδας που τον κέρδισε. Τέλος της δεκαετίας του 1970 άνοιξε ένα μικρό ατελιέ στο Κολωνάκι . Ξεκίνησε να ντύνει την δεκαετία του '80 τις υποψήφιες των καλλιστείων. Εργάστηκε σκληρά για να φτάσει στις αρχές του '90 να μπει στις μεγάλες πασαρέλες. Με την βοήθεια της Ρούλας Κορομηλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης εκτοξεύτηκε στην κορυφή. Αλησμόνητα είναι τα τηλεοπτικά πλάνα με τις δημιουργίες του στα σκαλιά του δημαρχείου της Σύρου. Όλα τα τοπ μοντέλα ήθελαν να φορέσουν και να περπατήσουν με τα ρούχα του. Έζησε όλη την εποχή του glamour. Μέχρι πρόσφατα οι ελληνίδες που παντρεύονταν ήταν must να φορέσουν νυφικό του.
Το glamour τα τελευταία χρόνια τέλειωσε αφήνοντας του, λόγω κακής διαχείρισης άλλων ανθρώπων, χρέη. Προσπάθησε να κάνει μια νέα αρχή στην Βραζιλία που προφανώς δεν τα κατάφερε για να επιστρέψει στην βάση του για να παλέψει και πάλι.
Φέτος το χειμώνα γιόρτασε τα σαράντα του χρόνια στην μόδα κλείνοντας το μάτι στον χρόνο που του φέρθηκε καλά και κακά.
Φοβισμένος πάντα με χρέη, υποχρεώσεις, και φυσικά όπως όλοι με εφορίες.
Ήταν τόσο αξιοπρεπής, καλοσυνάτος και σεμνός. Στην τηλεόραση όταν έβγαινε είχε τρακ παρόλο που είχε διαγράψει χιλιόμετρα δόξας και δημοσιότητας. Όταν τον πείραζαν κοκκίνιζε με μια παιδική συστολή. Όταν γελούσε, γελούσε σαν μικρό παιδί με την καρδιά του. Έδειχνε πάντα χαρούμενος, πάντα με εκείνη την γλυκιά φωνή να κρύβει τα σκοτάδια και τις δυσκολίες που περνούσε.
Έκανε πολύ παρέα με τον Γιάννη Καζανίδη που πολλές φορές του οργάνωνε και τα πάρτι στις επιδείξεις, με τον Μάκη Τσέλιο, την Βάνα Μπάρμπα, φυσικά την Ρούλα Κορομηλά και άλλους.
Το motto της ζωής του ήταν: «η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή». Έτσι ο αιώνιος έφηβος μόλις είδε την ζωή του να σέρνεται δεν άντεξε... και διάλεξε να φύγει κάπου μακριά σε άλλα φώτα... αυτά του ουρανού.