Έχετε βαμμένα μαλλιά; Χρειάζεστε οπωσδήποτε Color Recharger!

Έχετε βαμμένα μαλλιά; Χρειάζεστε οπωσδήποτε Color Recharger!

Το μυστικό "όπλο" των hair experts

Αν βάφετε τα μαλλιά σας, τότε μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία κάθε φορά που φρεσκάρουμε το χρώμα τους: για πόσο θα μείνει τόσο ζωηρό και λαμπερό;

Οι επαγγελματίες της Wella Professionals, μαζί με τους ερευνητές της, κάνουν focus στο conditioner και του δίνουν ρόλο... "φορτιστή" του χρώματος: ο λόγος για τις φόρμουλες της σειράς Color Recharge που αποτελείται από 6 conditioner ενίσχυσης χρώματος- δύο για καστανό, δύο για ξανθό και δύο για κόκκινο χρώμα μαλλιών, τα οποία υπόσχονται πως το χρώμα θα παραμείνει το ίδιο ζωντανό και φωτεινό μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο!

Τα conditioner Color Recharge βασίζονται σε μία πρωτοποριακή τεχνολογία, την Μαγνητική Τεχνολογία Χρώματος, η οποία "κλειδώνει" ακριβώς στα πορώδη τμήματα της τρίχας όπου έχει χαθεί το χρώμα και εκεί όπου η τρίχα το χρειάζεται περισσότερο. Αποτέλεσμα: απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα χρωστικών ουσιών που απαιτούνται ώστε να διατηρείται ζωντανό το πολυδιάστατο χρώμα σας. Επιπλέον, τα conditioners έχουν ενυδατική δράση, ανάλαφρη υφή αλλά και συστατικά με θετικό φορτίο, τα οποία δρουν με ακρίβεια στα κατεστραμμένα, πορώδη σημεία της τρίχας, προσφέροντας το ιδανικό επίπεδο ενυδάτωσης, ανάλογα με τη φθορά που έχει υποστεί.

Είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες των βαφών μαλλιών της Wella Professionals και δεν "φορτώνουν" ή αλλοιώνουν το χρώμα μαλλιών που αποκτήσατε στο κομμωτήριο. Όσο για το άρωμά τους, έχει σχεδιαστεί σαν ένα πολυτελές ελιξίριο, με νότες βανίλιας, musk, παιώνιας, τριαντάφυλλου, καθώς και ελαφρά αρώματα από κρίνο, εσπεριδοειδή και αγιόκλημα.