5 τρόποι για να αλλάξεις τη διάθεσή σου αμέσως

5 τρόποι για να αλλάξεις τη διάθεσή σου αμέσως

Τι κάνεις όταν ξυπνάς και δεν έχεις καλή διάθεση; Τι κάνεις όταν δεν έχεις κέφια στη δουλειά; Όταν δεν χαμογελάς και απλά κοιτάς το ρολόι σου για να τελειώσεις και να επιστρέψεις σπίτι σου χωρίς να έχεις απολαύσει τη μέρα σου;

Καταρχήν ξυπνάς με λάθος οπτική, πιστεύοντας πως η μέρα σου θα είναι ίδια με τη χθεσινή και με την προχθεσινή. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει και τι εκπλήξεις μπορεί να σου κρύβει μία όμορφη μέρα.

Ακούς σίγουρα λάθος τραγούδια, κάνεις σίγουρα τις ίδιες σκέψεις με χθες και μπροστά στην πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό, αναβάλλεις ότι είχες σχεδιάσει, με πρόφαση την κούρασή σου!

1. Άλλαξε συχνότητα. Καλή η ποιοτική μουσική αλλά και κάτι πιο ανεβαστικό - κάτι πιο λαικό - δεν θα σου χαλάσει το image. Αντίθετα, θα σε κάνει να βγάλεις από πάνω σου τα χρόνια που νομίζεις πως γρήγορα ήρθαν σε εσένα!

2. Βάλε να δεις κωμωδίες. Παλιές, αστείες κωμωδίες, όπως τότε που τις έγραφες σε βιντεοκασέτες και τις έβλεπες ξανά και ξανά! ( τυχαία νομίζεις πως ήσουν χαρούμενη συνέχεια; )

3. Σήκω και χόρεψε! Μόνη σου, με το παιδί σου, με ρυθμό ή όχι, σημασία έχει να αφήσεις ότι μπλοκάρει τη σκέψη σου να φύγει. Να καθαρίσει το μυαλό σου και να κάνεις χώρο και για κάτι πιο αισιόδοξο!

4. Κλείσε τα μάτια σου όπου και αν είσαι για λίγα λεπτά. Φέρε στο μυαλό σου μία εικόνα από το παρελθόν που τα είχε όλα για σένα. Ευτυχία, χαρά, έρωτα, ανεμελιά, χρήματα, ομορφιά, ότι θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να καταλάβεις πως, μπορείς πάντα να έχεις τέτοιες στιγμές στη ζωή σου.

5. Τέλος, όταν μία αρνητική σκέψη έρχεται στο κεφάλι σου, απλά αντικατέστησέ την με μία θετική και θα ανακαλύψεις πόσο εύκολα τελικά, μπορεί να πάψει και να σε απασχολεί!

Make my day Bob

Καλημέρα!!!!