Garnier Olia: Δεν θα σκεφτείτε να βάψετε τα μαλλιά σας με άλλο τρόπο. Ποτέ ξανά!

Garnier Olia: Δεν θα σκεφτείτε να βάψετε τα μαλλιά σας με άλλο τρόπο. Ποτέ ξανά!

Όλα αλλάζουν στο κεφάλαιο "βαφή στο σπίτι"

Ήταν 2009 όταν μπήκε στη ζωή μας μια καινοτομία που άλλαξε τα πάντα στις βαφές μαλλιών στο κομμωτήριο: ο όμιλος L'Oreal ανακάλυψε το ODS (Oil Delivery System), δηλαδή το σύστημα μεταφοράς χρωστικών στην καρδιά της τρίχας, με την δύναμη του ελαίου. Μία τεχνολογία που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν οι παραδοσιακές βαφές μέχρι τότε, αφού αντικατέστησε το νερό και την αμμωνία με το λάδι- γεγονός που αφενός μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής αφετέρου "χτίζει" ποιότητα στα μαλλιά.

Και ύστερα ήρθε η Garnier Olia!

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως πλέον, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της καινοτομίας στο σπίτι: η Garnier, με τη νέα της βαφή Olia, κάνει προσιτή σε όλες τις γυναίκες την μεγαλύτερη ανακάλυψη στο χρώμα των μαλλιών: Η Olia αποτελεί την 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση το έλαιο, στο κανάλι της ευρείας- και αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα στον πλανήτη της ομορφιάς!

OLIA 3

Με το ODS στην σύνθεση της, η Olia χαρίζει μέγιστη απόδοση χρώματος, 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους, ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, ανεβάζοντας τον πήχυ στο χρώμα των μαλλιών. Το χρωματικό αποτέλεσμα της Olia είναι ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ και απόλυτα ομοιόμορφο.

Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ παρέχει μέγιστη απόδοση χρώματος, παράλληλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών σε σχέση με πριν την εφαρμογή και σέβεται την επιδερμίδα του κεφαλιου. Με ειδική σύνθεση ενάντια στιν τραχύτητα, το έλαιο περιβάλει τα μαλλιά και προστατεύει το λιπιδικό ιστό. Ένα πολυμερές χαρίζει θρέψη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας δρώντας ενάντια στην τραχύτητα και ενάντια στην θαμπάδα- και αυτό θα το διαπιστώσετε αμέσως μόλις στεγνώσετε τα μαλλιά σας!

Και βέβαια: ξεχάστε την έντονη μυρωδιά της αμμωνίας! Η Olia έχει ένα ένα διακριτικό, λεπτό, ευχάριστο άρωμα λουλουδιών ενώ ακόμα και η προετοιμασία της είναι μία εξαιρετικά ευχάριστη και εύκολη διαδικασία!

Όσο για την χρωματική γκάμα της, περιλαμβάνει 22 εκπληκτικές αποχρώσεις, ιδανικές αν είστε σε φάση πειραματισμών με το χρώμα των μαλλιών σας ή αν ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που επιζητούν κυρίως κάλυψη των λευκών αλλά και ποιότητα στα εξασθενημένα μαλλιά τους από τις χρόνιες τεχνικές εργασίες.