Αμμωνία τέλος!

Αμμωνία τέλος!

Ποτέ πια η βαφή στο σπίτι δεν θα είναι ίδια

Έλαιο: μια λέξη-κλειδί στην κοσμετολογία, στην φροντίδα του προσώπου, του σώματος και-φυσικά- των μαλλιών.

Το 2009, ο όμιλος L'Oréal έφερε μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στην βιομηχανία της ομορφιάς με την ανακάλυψη του ODS (Oil Delivery System), δηλαδή ενός συστήματος μεταφοράς των χρωστικών της βαφής στην καρδιά της τρίχας, με την δύναμη του ελαίου. Και εκεί άλλαξαν όλα, καθώς η L'Oréal αντικατέστησε το νερό και την αμμωνία, που μέχρι τότε πρωταγωνιστούσαν στις βαφές, με μια έξυπνη τεχνολογία ελαίου, που απογείωσε το αποτέλεσμα χρώματος και λάμψης, αλλά παράλληλα έδωσε το μάξιμουμ καλλυντικής φροντίδας στην τρίχα και την επιδερμίδα του κεφαλιού.

pack 6.35

Όλα αυτά τα οφέλη που μπορούμε να απολαύσουμε στο κομμωτήριο, μετουσιώθηκαν σε μια βαφή για το σπίτι: στην Olia της Garnier, για πρώτη φορά στο κανάλι της ευρείας διανομής, βρίσκουμε μια βαφή που βασίζεται στην κομμωτηριακή τεχνολογία του ελαίου! Συγκεντρωμένο κατά 60% σε μία νέα σύνθεση, οδηγεί το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας! "Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το έλαιο στην εξωτερική στιβάδα της τρίχας σε συνεργασία με ένα νέο μόριο, μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής. Αυτό οδηγεί σε μία νέα εποχή την βαφή μαλλιών που καθιστά την ύπαρξη αμμωνίας μη απαραίτητη" εξηγεί η Patricia Pineau, Scientific Communication Director, του τμήματος Research & Innovation του ομίλου L'Oreal.

Τι σημαίνει τεχνολογία ελαίου και τι εστί Olia θα το καταλάβετε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή: το χρώμα πλούσιο, λαμπερό, βαθύ, με έντονα ρεφλέ και τα μαλλιά αισθητά πιο απαλά σε σχέση με πριν την εφαρμογή!