Premium έλαια για τα μαλλιά σας... σε budget friendly τιμή!

Premium έλαια για τα μαλλιά σας... σε budget friendly τιμή!

Το Gliss σας έχει δύο προτάσεις που δεν μπορείτε να αρνηθείτε! 

Τα ξηρά λάδια είναι το απόλυτο trend (και) στην φροντίδα των μαλλιών- και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει!

Το Gliss σας μεταφέρει στο απόλυτο επίπεδο πολυτέλειας με τη νέα σειρά Gliss Premium Oils, η οποία περιλαμβάνει το 6 Miracles Oil Essence για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανικό για εντατική θρέψη και το Million Gloss Crystal Oil για θαμπά μαλλιά, ιδανικό για λάμψη.

6 πολλαπλά οφέλη σε ένα μόνο προϊόν που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και πολυτελή περιποίηση στα μαλλιά: αυτό είναι το προφίλ του 6 Miracles Oil Essence, που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Ένας συνδυασμός από πολυτελή συστατικά, ανάμεσα στα οποία και τα έλαια argan, marula και monoi, βοηθούν τα μαλλιά στον να αποκτήσουν αντοχή στο φριζάρισμα, να γίνουν πιο δυνατά και απαλά και να δείχνουν υγιή. Το χτένισμα γίνεται παιχνίδι, ενώ παράλληλα μειώνεται η ψαλίδα.

Το Million Gloss Crystal Oil είναι μελετημένο για τα θαμπά και χωρίς λάμψη μαλλιά, επανορθώνει τις φθορές και αποκαθιστά τη φυσική τους λάμψη. Η φόρμουλά του περιέχει υψηλής συγκέντρωσης ελιξίριο λάμψης-καινοτομία των εργαστηρίων Schwarzkopf- που προσφέρει απίστευτη φωτεινότητα. Με συχνή χρήση, η επιφάνεια της τρίχας αναδομείται και τα μαλλιά αποκτούν αποτέλεσμα μόνιμης λάμψης.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δυο αυτά έλαια: πριν από το λούσιμο ως έξτρα περιποίηση, κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς τα με σαμπουάν και φυσικά μετά το λούσιμο ως leave-in treatment που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα για να εξουδετερώσει το ενοχλητικό φριζάρισμα !