Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι για εμένα προτεραιότητα!

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι για εμένα προτεραιότητα!

Πολυτέλεια για όλους, μια απλή πράξη φροντίδας της επιδερμίδας μου για εμένα που τόσο την ταλαιπωρώ.

Hiiiii girls!

Τι μου κάνετε;

Ο λόγος που χαίρομαι που έχουμε αυτό το μπλογκ να τα λέμε είναι γιατί εδώ τα λέμε όλα. Και σήμερα θα μιλήσουμε για το αγαπημένο μου σπορ στο σπίτι. Το μπάνιο! Γιατί το λέω έτσι; Γιατί όλοι με κοροϊδεύουν με τις φορές που ξοδεύω κάτω από νερό καθημερινά, δυο και τρεις φορές την ημέρα. Είναι απαιτητική η δουλειά μου, αλλάζω συχνά πολλές φορές την ημέρα, φοράω ρούχα που είναι από showroom και δεν ξέρω κατά ποσό είναι 100% καθαρά, πάω γυμναστήριο και τόσα μα τόσα άλλα. Τι να κάνω; Άσε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από ένα σωστό μπάνιο / ντουζ. Πολυτέλεια για όλους, μια απλή πράξη φροντίδας της επιδερμίδας μου για εμένα που τόσο την ταλαιπωρώ.

Και δεν είναι ότι ταλαιπωρώ μόνο εγώ την επιδερμίδα μου λόγω επαγγέλματος, αλλά είναι και τόσοι άλλοι παράγοντες που ουσιαστικά την επιβαρύνουν, με κυρίαρχες τις σκληρές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, αλλά και η κλασική γυναικεία beauty routine, όπως η αποτρίχωση με κερί και η απολέπιση.

Μία έννοια που άκουσα πρόσφατα και έσπευσα να αναζητήσω περισσότερα για αυτήν είναι το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Ουσιαστικά το μικροβίωμα είναι η εξωτερική ασπίδα της επιδερμίδας μας που αποτελείται από τρισεκατομμύρια μικροσκοπικούς οργανισμούς, είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο και είναι εξαιρετικά σημαντικό να το σεβόμαστε να το περιποιούμαστε.

Ένα σωστό αφρόλουτρο εκτός από την καθαριότητα που όλοι θέλουμε, όπως μπορείτε να καταλάβετε θα πρέπει να σέβεται τη φυσική προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας μας. Άλλωστε δεν αρκεί μόνο να αισθανόμαστε καθαροί – αυτό άλλωστε μερικές φορές είναι υποκειμενικό. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε τον καθαρισμό ως μια απαλή πράξη φροντίδας και θρέψης και να λαμβάνουμε υπόψη μας ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα μας εν γένει – άρα το κλειδί είναι η απαλότητα!

Τι ανακάλυψα;

666

Το Dove αφρόλουτρο το οποίο είναι και μοναδικό ως προς την απαλότητα που προσδίδει στην επιδερμίδα – με ένα προφίλ τόσο ήπιο όσο το νερό!

Φτιαγμένο με ήπια συστατικά και χωρίς SLES – για μια ήπια και αποτελεσματική προσέγγιση στον καθαρισμό και με ισορροπημένο pΗ – πετυχαίνει να διατηρεί την επιδερμίδα σε φιλικά επίπεδα pH, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Δηλαδή έχει όλα αυτά τα στοιχεία που δημιουργούν ένα αφρόλουτρο το οποίο ταυτόχρονα καθαρίζει αλλά κυρίως σέβεται και την επιδερμίδα μας. Μία δοκιμή θα σας πείσει όπως έκανε και σε εμένα.

Dove λοιπόν ;-)