Το δώρο που κάθε ζώδιο θέλει να δει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος!

Το δώρο που κάθε ζώδιο θέλει να δει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος!

Κάθε δώρο που μας έρχεται από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, είναι πάντα καλοδεχούμενο. Η αλήθεια είναι όμως, ότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δώρα, τα οποία μπορούν να μας ενθουσιάσουν λίγο περισσότερο, ειδικότερα αν δεν χάνουμε ευκαιρία να διαβάζουμε καθημερινά τις προβλέψεις για το ζώδιό μας!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάς ένα πιο ξεχωριστό δώρο για εσένα ή ένα πρόσωπο που αγαπάς, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις μερικές προτάσεις που θα κάνουν κάθε παραλήπτη να χαμογελάσει περισσότερο φέτος τα Χριστούγεννα και να αισθανθεί μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο 2022, όπως θα ένιωθε αν ήξερε τι του επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε μήνα του νέου έτους!

Κάθε ζώδιο διαφέρει, το ίδιο και οι προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά στα δώρα που μπορούν να το ενθουσιάσουν λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, ο δραστήριος Κριός που λατρεύει την περιπέτεια, θα εκτιμήσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τις φυσιολατρικές του εξορμήσεις, ενώ ο καλοφαγάς Ταύρος θα τρελαθεί από τη χαρά του, αν του χαρίσεις ένα γεύμα σε κάποιο fine dinning εστιατόριο. Όσο για τον άκρως επικοινωνιακό Δίδυμο ένα δώρο, όπως ένα ζευγάρι ασύρματα και στυλάτα ακουστικά, είναι must.

Για τον συναισθηματικό Καρκίνο που λατρεύει να περνά χρόνο εντός, βέβαια, μία μάσκα προσώπου για τις pampering στιγμές στο σπίτι είναι ό,τι πρέπει, αλλά και ο Λέων θα εκτιμήσει ένα σετ με είδη περιποίησης, αφού βάζει συχνά πάνω από όλα τον εαυτό του και την προσωπική του φροντίδα. «Και τι να πάρω στον Παρθένο;», θα μας ρωτήσεις. Γνωρίζεις ότι λατρεύει την οργάνωση οπότε, στρέψου σε μία καλή ατζέντα ή σε ένα gadget που θα τον βοηθά να μένει πάντα εντός προγράμματος. Όσο για τον Ζυγό, με την καλαισθησία να τον χαρακτηρίζει, ένα κομψό outfit ή κάποιο αξεσουάρ για τις βραδινές του εμφανίσεις, είναι μία επιλογή που θα τον χαροποιήσει.

Στην περίπτωση όμως, που αναζητάς κάτι για έναν μυστηριώδη Σκορπιό, τότε προτίμησε ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ με τον αστερισμό του, ενώ για τον αεικίνητο Τοξότη ένα smartwatch, κάποιο fitness tracker ή ένα μεγάλο backpack για τα ταξίδια του, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή δώρου. Τέλος, για τον Αιγόκερω ένα στυλό πολυτελείας για το γραφείο είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει, για τον Υδροχόο που λατρεύει την τεχνολογία, προτίμησε κάποιο gadget, ενώ για τον περισσότερο εσωστρεφή Ιχθύ βρες ένα δώρο, που θα τον βοηθήσει να απολαύσει περισσότερες me-time στιγμές το 2022, όπως ένα σετ με bath bombs ή ένα βιβλίο φαντασίας.

DPG Network