Στεγνώστε το βερνίκι νυχιών σας, χωρίς προϊόντα top coat ή σεσουάρ, σε 3 μόλις λεπτά!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Στεγνώστε το βερνίκι νυχιών σας, χωρίς προϊόντα top coat ή σεσουάρ, σε 3 μόλις λεπτά!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πώς μπορούμε πανεύκολα, με αυτό το γρήγορο τρικ, να στεγνώσουμε το φρέσκο μας μανικιούρ, χωρίς προϊοντα fast dry top coat ή χρήση του σεσουάρ μαλλιών!

Φίλες μου καλωσήρθατε στα "Beauty Home Videos" και στο "Do It Yourself by Ismini" project του Queen.gr.

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πώς μπορείτε πολύ απλά και εύκολα, να στεγνώσετε το βερνίκι που μόλις έχετε εφαρμόσει στα νύχια σας, χωρίς απολύτως κανένα προϊόν!

Το μυστικό του σημερινού μας τρικ βρίσκεται στο παγωμένο νερό, που έχει την ιδιότητα να "σκληραίνει" το βερνίκι εξωτερικά, δίνοντάς του έτσι το χρόνο να στεγνώσει πιο ομαλά, χωρίς να χαλάει αμέσως μόλις ακουμπήσετε κάπου κατά λάθος. Αφήστε τα δάχτυλά σας βυθισμένα σε παγωμένο νερό, προσέχοντας να μην ακουμπάτε στα τοιχώματα του δοχέιου ή μπολ που χρησιμοποιείτε και μετά από λίγα λεπτά θα παρατηρήσετε πως μπορείτε να ακουμπήσετε ελαφρώς την επιφάνεια του νυχιού σας, χωρίς αυτή να χαλάει! Φυσικά το βερνίκι στην πραγματικότητα δεν έχει στεγνώσει ακόμη πλήρως, έχει όμως σκληρύνει η επιφάνειά του, με αποτέλεσμα εμέις να γλιτώνουμε το χρόνο και την ταλαιπωρία της αναμονής κάθε φορά μετά το μανικιούρ μας! Δοκιμάστε το!!

Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μου τις δικές σας απορίες σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης, γράφοντάς μου σε Facebook, Instagram και Twitter, με το hashtag #DIYbyIsmini, κι εγώ θα προσπαθήσω να σας τις λύσω όλες σε επόμενα βίντεο!

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, γεια σας φίλες μου!

Credits: Dim Vergis photography