Μακιγιάζ για αρχάριες: Online μαθήματα από την διάσημη makeup artist Έλενα Ψωμά!

Μακιγιάζ για αρχάριες: Online μαθήματα από την διάσημη makeup artist Έλενα Ψωμά!

Είναι δωρεάν και θα τα βρεις με ένα κλικ στο www.nescafeforstarters.gr! 

Τίποτε δεν είναι δύσκολο και ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείς με ό,τι σε συναρπάζει, αρκεί κάποιος να σε βάλει στο σωστό μονοπάτι και να το πάρεις απόφαση. Αλλά σου έχουμε και κάτι ακόμα καλύτερο: ότι από σήμερα είσαι απλά ένα κλικ μακριά από αυτό που ποθείς να μάθεις!

Και αυτό, γιατί εδώ και λίγες μέρες έχει ανέβει στο διαδίκτυο μία πραγματικά inspiring ιδέα: το Nescafé for starters- κάνεις κλικ στο www.nescafeforstarters.gr -βάζει το ξεκίνημα, βρίσκει τους ειδικούς και ετοιμάζει τα μαθήματα, και εσύ δεν έχεις παρά να προσθέσεις την όρεξη και το αποτέλεσμα θα σε κάνει superhappy!

Ανάμεσα στα υπερφανταστικά πράγματα που μπορείς να μάθεις, είναι πώς να βάφεσαι σαν επαγγελματίας αλλά χωρίς να περάσεις χρόνια στις σχολές!


Μαθήματα μακιγιάζ κατ' οίκον, στην οθόνη σου, παραδίδει η Έλενα Ψωμά, μία από τις πιο διάσημες makeupartists και αγαπημένη πολλών stars, η οποία μέσα από αυτό το πρώτο video θα σου μάθει τα βασικά βήμα βήμα- δηλαδή: θα μάθεις τι εννοούν οι ειδικοί όταν μιλούν για την κατανομή του προσώπου μας και πώς να τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου. Πώς φοριέται σωστά ένα έντονο κραγιόν, πώς θα κάνεις κοψίματα στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και πώς φοριέται το ρουζ ώστε να σου χαρίζει ένα φυσικό χρώμα υγείας!

Κάτσε, λοιπόν, αναπαυτικά στην καρέκλα ή τον καναπέ σου, φτιάξε έναν μυρωδάτο καφέ Nescafé και... ετοιμάσου για ένα από τα πιο όμορφα μαθήματα ever!

{youtube}TVwGeGTuZ_4{/youtube}

Άλλωστε, It all starts with a Nescafé!