Κάθε αρχή και... εύκολη!

Κάθε αρχή και... εύκολη!

Αρκεί να κάνεις κλικ στο www.nescafeforstarters.gr και να μάθεις ό,τι δεν τόλμησες μέχρι σήμερα!

Ποδηλασία, yoga, φωτογραφία, bartending, ζωγραφική χαρακτήρων, μακιγιάζ: αν κάποια από αυτές τις ασχολίες μιλάει στην καρδιά σου, όμως δεν είχες την ευκαιρία – ή το θάρρος- να ασχοληθείς μαζί της, το timing να το κάνεις είναι... τώρα!

O Nescafé σε βοηθάει να κάνεις το ξεκίνημα που πάντα ήθελες με μια σειρά από ενδιαφέροντα μαθήματα και με τη βοήθεια των κατάλληλων instructors! Δύο online, δωρεάν μαθήματα στην αγαπημένη σου δραστηριότητα αρκούν για να σε εμπνεύσουν να κάνεις την αρχή –εσύ δεν έχεις παρά να τσεκάρεις αν έχεις τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς και να πατήσεις... nescafeforstarters.gr!

Ποιοι θα είναι οι δάσκαλοί σου σε αυτά τα πρώτα σου βήματα; Στην Ποδηλασία, ο Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης, αθλητής ποδηλασίας, παγκόσμια πιστοποιημένος προπονητής ποδηλασίας και ιδιοκτήτης του SoulCyclingπου εξειδικεύεται στη γυμναστική με ποδήλατο, στη Yoga, η Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία έχει ολοκληρώσει 9 εκπαιδευτικούς κύκλους σπουδών στα συστήματα της Yogaσε Ελλάδα και Ινδία και κατέχει δίπλωμα από τον παγκόσμιο οργανισμό «The Pilates Coach" Level 1,2,3, στο Μακιγιάζ η Έλενα Ψωμά, μια από τις πιο διάσημες makeupartists και αγαπημένη πολλών celebrities, η οποία ασχολείται 23 χρόνια με το μακιγιάζ στην τηλεόραση, το θέατρο, τα περιοδικά, στη Φωτογραφία ο Φάνης Παυλόπουλος, ο οποίος έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη δράση στο Instagram με 130.000 followers (!) ενώ πρόσφατα το βερολινέζικο iGNANT τον συμπεριέλαβε στα INSTAFAV του blog του, στη Ζωγραφική Χαρακτήρων, η ομάδα Imaginary Rooms, που αποτελείται από τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο και την γραφίστα Νάντια Στασινού, μια oμάδα που εστιάζει στις τοιχογραφίες παιδικών δωματίων ενώ παράλληλα δημιουργεί graffiti εγκαταστάσεις και έργα για υπαίθριους χώρους, σπίτια, events και εκθέσεις, και τέλος, στο Bartending, o σουηδικής καταγωγής Ola Persson, που είναι Master Barista του τμήματος professionalτης Nestlé θα σου μάθει μυστικά πίσω από τον τέλειο καφέ.

Καλή αρχή, λοιπόν, και μην ξεχνάς: it all starts with a Nescafé!