Αυτοπεποίθηση: Ο πιο ισχυρός σύμμαχος των αδυνατιστικών μας προϊόντων!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αυτοπεποίθηση: Ο πιο ισχυρός σύμμαχος των αδυνατιστικών μας προϊόντων!

Η Σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου μας εξηγεί γιατί η καλή μας ψυχολογία είναι το πιο σημαντικό μας όπλο, για να λειτουργήσουν οι αδυνατιστικές μας μέθοδοι, λίγο πριν το καλοκαίρι!

Γεια σας και πάλι φίλες μου!

Οι πρώτες ζεστές ημέρες είναι προ των πυλών και η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος για να βγάλεις από την ντουλάπα τα χρωματιστά και αέρινα ρούχα σου! Μετά από κάθε χειμώνα φυσικά, η πρώτη μας εμπειρία με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ρούχα, είναι πολλές φορές απογοητευτική... Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως οι μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειές μας θα βγούνε «στη φόρα» και πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το σώμα μας. Όποια κι αν είναι η ατέλειά σας, όμως, έχω να σας συμβουλέψω το εξής!

Φυσικά το να προσέχουμε τον εαυτό μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, το να προσέχουμε όμως μόνο την εμφάνισή μας, δεν είναι αρκετό!

Το μυστικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι, και να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας! Με αυτό τον τρόπο, βοηθάμε πρωτίστως την ψυχολογία μας και πετυχαίνουμε τη λεγόμενη "αυθυποβολή". Αυθυποβολή είναι η διαδικασία κατά την οποία επηρεάζουμε συνειδητά τον εαυτό μας με σκέψεις και συναισθήματα που εμείς επιλέγουμε. Η αυθυποβολή είναι γνωστή και ως μέθοδος που χρησιμοποιείται μέχρι και σε συνεδρίες ψυχολόγων, αφού όπως λένε, με το να πείσεις τον εαυτό σου πως μπορείς εύκολα να πετύχεις κάτι, έχεις ήδη καταφέρει το πρώτο κομμάτι της επίτευξής του! Λειτουργούμε λοιπόν ευχάριστα, αγαπάμε και πιστεύουμε στον εαυτό μας, και έτσι εκκινούμε την προσωπική διαδικασία αυτοβελτίωσής μας. Αμέσως μετά, το σώμα μας εκκρίνει τις σωστές ορμόνες και έτσι κινητοποιείται ο εγκέφαλός μας ώστε οι ρυθμοί των προσπαθειών μας, συνεπώς και τα αποτελέσματα αυτών, να ενταθούν αβίαστα!

Έτσι, αποδεδειγμένα, ο οργανισμός μας «ωθείται» να προσπαθήσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνέπεια σε ό,τι έχουμε αποφασίσει να κάνουμε, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να γυμναζόμαστε συστηματικά και να προσέχουμε περισσοτερο τη διατροφή μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη διαδικασία αυτή με εξειδικευμένα προϊόντα που βοηθούν το σώμα μας, το μεταβολισμό μας, ή και το δέρμα μας. Προϊόντα που υπόσχονται μείωση πόντων, εξάλειψη της κυτταρίτιδας, καύση λίπους και πολλά άλλα, μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα μας, αν τα επιλέξουμε με σύνεση και τα χρησιμοποιήσουμε σωστά!


Φροντίστε λοιπόν, φέτος την άνοιξη, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το σώμα σας στο έπακρο, φροντίζοντας από τη μία τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή σας και, ταυτόχρονα, επιλέγοντας τα πιο σωστά προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σας (αργός μεταβολισμός, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα κλπ). Εκμεταλλευτείτε όσο είναι νωρίς τις νέες τεχνολογίες που η επιστήμη σήμερα μας προσφέρει απλόχερα, και σταδιακά, σε συνδυασμό με την ανεβασμένη σας ψυχολογία, αποκτήστε τη σιλουέτα των ονείρων σας! Ποτέ μην ξεχνάτε όμως, καθ' όλη τη διαδικασία της προσπάθειας αυτής, να αγαπάτε το σώμα σας και να πιστεύετε στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε εύκολα και γρήγορα τον στόχο σας!

Γιατί αδυνάτισμα δεν σημαίνει μόνο υπέροχη σιλουέτα, σημαίνει ανεβασμένη διάθεση, περισσότερη κοινωνικοποίηση, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και περισσότερη χαρά στην καθημερινότητά μας!

Διαβάστε περισσότερα στο otcpharmacy.gr