The secret combination: Αυτός είναι ο μοναδικός συνδυασμός που κάνει τις ρυτίδες παρελθόν!

Βιβή Αγγελάκη
The secret combination: Αυτός είναι ο μοναδικός συνδυασμός που κάνει τις ρυτίδες παρελθόν!

Ξεκούραστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χωρίς κόπο

Σίγουρα η φράση «ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας ομορφιάς» μας ακούγεται κλισέ, μέχρι αυτή τη μια και μοναδική στιγμή, που θα ανακαλύψουμε την πρώτη ρυτίδα στο πρόσωπό μας! Τότε η μεγάλη μάχη για το «σβήσιμό» τους ξεκινά και πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου άνιση...

Πριν λίγο καιρό, ανακάλυψα και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Wonder Pair της Beatific, έναν πραγματικά θαυματουργό συνδυασμό προϊόντων, που- ναι καλά θα διαβάσετε- μιμείται τις επεμβατικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής: το Lipofilling και την ένεσης βοτουλινικής τοξίνης (που εξαλείφουν τις ρυτίδες), χαρίζοντας λείανση των ρυτίδων χωρίς ένεση!

Το «μαγικό ζευγάρι» της Beatific αποτελείται από την κρέμα προσώπου Illumilift αλλά και τον ορό προσώπου Miracle Wrinkle, που έχουν το κάθε ένα ξεχωριστά μοναδική δράση! Συγκεκριμένα:

Η αναδομητική κρέμα προσώπου λείανσης και λάμψης, Illumilift, σμιλεύει το πρόσωπο μιμούμενη τις αισθητικές επεμβάσεις γεμίσματος των ρυτίδων. Παράλληλα, ισχυρά Lipo-fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως, εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στην μείωση της όψης των ρυτίδων, συνεισφέροντας σε μία αψεγάδιαστη και μεταξένια επιδερμίδα.

Illumilift ERTGHDSFH 24a7d

Έτσι, χωρίς να χρειαστεί η χρήση ενέσεων, η Illumilift προσφέρει μια ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα . Οι μύες του προσώπου ηρεμούν από τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις και το πρόσωπο αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη. Μακροπρόθεσμα, η επιδερμίδα ξανακερδίζει της πλαστικότητά της και το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται ανακτώντας τους όγκους του.

Παράλληλα, ο ορός λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων, Miracle Wrinkle της Beatific, μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη.

Miracle wrinkle corrector EGHDFGH 1e3d7

Αυτό που τον κάνει μοναδικό; Τόσο η καινοτομική τεχνολογία WrinkleLift, που αυξάνει τον όγκο του λιπώδους ιστού χαρίζοντας γεμάτες και λείες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός υαλουρονικού οξέως και βιταμινών που δρα εκ των έσω γεμίζοντας τις ρυτίδες και διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, ενώ μακροπρόθεσμα, η επιδερμίδα θα φαίνεται πιο σφριγηλή και μαλακή.

Βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης -όπως οι γραμμές ανάμεσα στα φρύδια, στην γωνία των ματιών, γύρω από τα χείλη και κατά μήκος των πτυχών ανάμεσα στην μύτη και το στόμα- σπρώχνονται προς τα έξω εκ των έσω προσφέροντας μία νεανική, πιο λεία όψη, χωρίς ένεση και φυσικά χωρίς να κουραστείτε καθόλου...Μόνο με 2 θαυματουργά προϊόντα από την Beatific!