Γυρίστε το χρόνο πίσω με δύο μυστικά ομορφιάς από την Beatific!

Βιβή Αγγελάκη
Γυρίστε το χρόνο πίσω με δύο μυστικά ομορφιάς από την Beatific!

Μάθετε τα πάντα για το πώς θα απαλλαγείτε από τα σημάδια του χρόνου και θα αποκτήσετε φωτεινό βλέμμα και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς κηλίδες!

Και ποια γυναίκα δε θέλει μια λαμπερή, υγιή και πάνω από όλα φρέσκια επιδερμίδα που δεν θα έχει την ανάγκη να καλύπτεται από ίχνος μακιγιάζ; Ειδικά τώρα το Καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας χρειάζεται μια παραπάνω φροντίδα και προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας όπως είναι η φωτογήρανση αλλά και οι ενοχλητικές πανάδες και κηλίδες.

Η Beatific δημιούργησε τον ιδανικό λευκαντικό και αντιρυτιδικό συνδυασμό προϊόντων που αντιμετωπίζει τις κηλίδες και πανάδες του προσώπου -οι οποίες γίνονται εντονότερες το Καλοκαίρι- ενώ διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη φροντίζοντας την περιοχή των ματιών, μιας και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τα πρηξίματα και τις σακούλες.

Αρχικά, η λευκαντική κρέμα προσώπου, Beatific Skin Spots Fighter, μειώνει τις χρωματικές αλλοιώσεις, αποτρέποντας την μελλοντική τους εμφάνιση, ενώ παράλληλα προάγει την ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Πώς λειτουργεί;

Skin spots fighter E  c98f4

Χάρη στην τεχνολογία Melan-R, αντιμετωπίζει όλες τις μορφές υπέρχρωσης του δέρματος (κηλίδες, πανάδες, σημάδια γήρανσης, φακίδες) και αναστέλλει την μελανογένεση (διαδικασία παραγωγής μελανίνης) αποτρέποντας τη μεταφορά σκούρων χρωστικών στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Επιπλέον, οι λευκαντικοί παράγοντες του συμπλέγματος Radiant White επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνουν τον τόνο και τη λάμψη της επιδερμίδας. Τέλος, ο δείκτης προστασίας SPF15 δρα ενάντια στην άμεση αλλά και τη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB . Χρησιμοποιήστε τη Beatific Skin Spots Fighter συστηματικά και οι σκούρες κηλίδες και οι δυσχρωμίες θα μειωθούν ορατά, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα παραμένει λεία, ενυδατωμένη, νεανική και λαμπερή.

Όσο για τα σημάδια της γήρανσης, η αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης και προστασίας, Extreme Anti-Aging eye cream, τα πολεμά και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αποκαλύπτοντας μία νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Extreme Antiaging eye E 337c7

Το μοναδικό σύμπλεγμα Cell Revital και Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνουν, ενδυναμώνουν τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζουν ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες – και το σημαντικότερο- προλαμβάνει την μελλοντική τους εμφάνιση. Συνεπώς, η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (πόδι της χήνας) λειαίνονται και το βλέμμα γίνεται μακροπρόθεσμα πιο ξεκούραστο.