Μάθετε κι εσείς πανεύκολα το θαλάσσιο σπορ που αγαπούν οι celebrities!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Μάθετε κι εσείς πανεύκολα το θαλάσσιο σπορ που αγαπούν οι celebrities!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πώς μπορούμε κι εμείς να γυμναστούμε διασκεδάζοντας, με το θαλάσσιο σπορ των επωνύμων!

Γεια σας φίλες μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους η δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας έχει αρχίσει κάπως να εξομαλύνεται και μπορούμε να πούμε πως θα απολαύσουμε λίγο πιο αμέριμνοι όσο καλοκαιράκι μας έχει απομείνει! Για αυτό αποφάσισα να σας δείξω κάτι άκρως καλοκαιρινό και διασκεδαστικό!

Είναι φυσικά η εποχή που κυρίως εμείς οι γυναίκες, γκρινιάζουμε ασταμάτητα για τις ατέλειες στο σώμα μας και για το πόσο δύσκολο είναι με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες, να αφήσουμε την ευκαιρία για μια λαχταριστή βουτιά στη θάλασσα και να πάμε στο γυμναστήριο..!; Σε καμία περίπτωση!!! Σας βρήκα, λοιπον, τη λύση που όχι μόνο θα σας γυμνάσει και θα σας διασκεδάσει με τον πιο ωραίο τρόπο, αλλά θα το κάνετε παράλληλα με τις βουτιές σας, στις διακοπές, το σαββατοκύριακο, ή και σε μια απόδραση λίγων ωρών στην πιο κοντινή σας παραλία, ακριβώς όπως κάνουν μερικοί από τους πιο γνωστούς celebrities (βλ. Alessandra Ambrosio, Rihanna, Gerard Butler, Pierce Brosnan κλπ.)

ew a4d46

Το άθλημα αυτό ονομάζεται Stand Up Paddleboard ή κατά τα αρχικά των λέξεων "SUP" και γίνεται με τη βοήθεια μιας σανίδας, όμοιας με αυτή του surf, μη σε τρομάζει όμως! Δε χρειάζεσαι τη δεξιοτεχνία ή τις ικανότητες ενός σέρφερ, ούτε πρόκειται να δαμάσεις τα κύματα με αυτό! Μετά τις πολύ απλές οδηγίες που θα δεις στο βίντεο, προσπαθείς να ισορροπήσεις όρθιος ή στα γόνατα, κρατώντας ένα κουπί με το οποίο μπορείς να κατευθύνεις τη σανίδα σου προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς! Κάνοντας λοιπόν τη βόλτα σου, γυμνάζεις πολλαπλές μυικές ομάδες χωρίς καν να κουράζεσαι, άσε που ταυτόχρονα κάνεις και την ηλιοθεραπεία σου..!

Αν και ξέρω πως σίγουρα θα μου πεις πως τα extreme sports δεν είναι για εσένα και, εεε εντάξει, δεν είσαι και ο μεγαλύτερος λάτρης των water sports, ούτε ο πιο δεινός κολυμβητής, θέλω να με εμπιστευτείς και να το δοκιμάσεις! Το σπορ αυτό είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχεις δοκιμάσει στη θάλασσα και παρά το βαθμό "δυσκολίας" που νιώθεις να σε τρομάζει πριν το δoκιμάσεις, θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολο θα σου φανεί μετά τα πρώτα 10 λεπτά!

fefe 301af

Μη χάνεις, λοιπόν, χρόνο! Δες παρακάτω το βίντεο, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,
Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Credits:

Φωτογράφος: Σπύρος Κανατάς

Επιμέλεια/ Styling: Ιωάννα Σαλαμούρα

Make-up/ Hair: Χάιντι Αδαμοπούλου

Βοηθός Φωτογράφου: Αλεξία Μπαρόγκα

(Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το "Tony Frey Surfing School" και την Tony Frey, καθώς και το all day food & drink "Albatross", Αρτέμιδος 112/ Αρτέμιδα, τηλ. 2294086370)