Έλα κι εσύ να συμμετέχεις μαζί μου, στο event της MAC για τον αγώνα κατά του AIDS!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Έλα κι εσύ να συμμετέχεις μαζί μου, στο event της MAC για τον αγώνα κατά του AIDS!

Οι κορυφαίοι στο είδος τους celebrities καθώς και το Queen.gr θα είναι εκεί.. Εσύ;;

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου!

Μία ημέρα πριν την 1η Δεκεμβρίου, (γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS), και αυτό το άρθρο δε γράφτηκε για να μας αναλύσει για άλλη μια φορά πόσο τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει στην εποχή μας, τόσο καθαυτό το πρόβλημα της εξάπλωσης του ιού, όσο και η ελλιπής ενημέρωση και η έλλειψη εκστρατειών πρόληψης και αντιμετώπισης, ειδικά στη χώρα μας. Αντιθέτως γράφτηκε για να μας αφυπνίσει, να μας ευαισθητοποιήσει και να μας κινητοποιήσει, ίσως, να λάβουμε κι εμείς μέρος στην εξαιρετική πρωτοβουλία της MAC παγκοσμίως, και ειδικότερα της MAC Ελλάδος.

Πριν από 18 χρόνια οι ιδρυτές και οι εργαζόμενοι της εταιρείας αποφάσισαν να προσπαθήσουν να υποστηρίξουν τον αγώνα κατά του HIV/AIDS. Το 1994 λοιπόν ιδρύθηκε το MAC AIDS FUND, ένα πρόγραμμα που αγωνίζεται σταθερά να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού γύρω από το AIDS, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατομμύρια δολλάρια παγκοσμίως, χρήματα που συλλέγονται από τις πωλήσεις των προϊόντων VIVA GLAM. Το MAC AIDS FUND αποτελεί το νούμερο 1 μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει ανθρώπους και οργανισμούς που μάχονται καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών των οροθετικών.

MAC FOR WORLD AIDS DAY DEC 1ST GUIDELINES αντίγραφο β f132b

Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, η MAC έχει προσφέρει 1.200.000 ευρώ υποστηρίζοντας αρμόδιους οργανισμούς και οργανώσεις, εκ των οποίων τουλάχιστον 380.000 έχουνε διατεθεί στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ) σε ένα πρόγραμμα σίτισης, εμβολιασμού, και ιατρικής περίθαλψης βρεφών και νεογνών που φέρουν τον ιό του HIV/AIDS.

Πότε άλλοτε είχες τη δυνατότητα να στηρίξεις πραγματικά έναν τέτοιο σκοπό;

H MAC σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αφού τα προϊόντα VIVA GLAM (περιλαμβάνουν limited εκδόσεις κραγιόν και lipglass) διαθέτουν το 100% των εσόδων τους στο MAC AIDS FUND.

MAC FOR WORLD AIDS DAY DEC 1ST GUIDELINES αντίγραφο 48bd5

Ήδη τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz έχουν δηλώσει συμμετοχή! Και το Queen.gr πάντα στηρίζει τις τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες!!

Θέλεις να βοηθήσεις αλλά και να μας γνωρίσεις από κοντά; Έλα κι εσύ, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, μεταξύ 18:00-21:00, στο κατάστημα της MAC Αθήνας (Ερμού 44), και εγώ θα είμαι εκεί για να μοιραστώ μαζί σας τα beauty tips που διαβάζεις στο blog Ismini Out And About του Queen.gr , αλλά και να φωτογραφηθούμε μαζί για το σκοπό αυτό!

Σε περιμένω!!

~Στείλε μου τη δική σου εμπειρία και τις ερωτήσεις σου στο Facebook, και ακολούθησέ με στο Instagram, ή στο Twitter!

Καλή εβδομάδα! :)