Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στις γιορτινές μας εμφανίσεις!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στις γιορτινές μας εμφανίσεις!

Η Ισμήνη μας δείχνει πώς να τα αποφύγουμε..

Γεια σας φίλες μου!

Σίγουρα η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι η πιο επικίνδυνη για εμφανίσεις- καταστροφές, οι οποίες μέσα στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν, καταλήγουν να μας φέρνουν σε δύσκολη θέση, εμάς ή και τους γύρω μας!

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας εμπειρικά παραδείγματα αποτυχημένων εορταστικών εμφανίσεων που έχω ζήσει σε ένα βαθμό, είτε εγώ είτε οι φίλες μου, που σίγουρα όλες μας θα θέλαμε (και μπορούμε πανεύκολα) να αποφύγουμε αυτά τα Χριστούγεννα!

- Νο 1 κανόνας που ΠΡΕΠΕΙ να διαγράψετε από τα πρέπει της λίστας των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας.. Η ΛΑΜΨΗ.

Φυσικά θα μου πείτε, ποια γυναίκα δε θέλει να λάμπει στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, και θα έχετε ενδεχομένως δίκιο, θα σας πρότεινα όμως να ξεκινήσετε με κάτι απλό.. και να λάμψετε μέσα από μικρές λεπτομέρειες! Ότι χειρότερο άλλωστε είναι να εμφανιστείτε πιο υπερβολική κι από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως εδώ η Rita Ora!

g8 b4c40

Δε χρειάζεται να φορέσουμε ταυτόχρονα όλα τα στρας, παγιέτες και χάντρες της ντουλάπας μας για να λάμψουμε! Αρκούν μικρές και έξυπνες παρεμβάσεις που θα δώσουν στο look μας την εορταστική πνοή που επιθυμούμε!

- Νο 2, ΜΗ δείξετε πολύ δέρμα!

Το ρεβεγιόν και γενικότερα οι εορταστικές αυτές ημέρες και νύχτες, απαιτούν μεν εντυπωσιακές εμφανίσεις, δε χρειάζεται όμως να προκαλέσετε με ένα (ή μισό) ρούχο που κινδυνεύει να δείξει "φθηνό" και κιτς!

297B98D500000578 0 image a 25 1433878686957 05bed

Σίγουρα η εμφάνιση της Beyonce στο κόκκινο χαλί ήταν άκρως εντυπωσιακή, όμως αν δεν έχετε να εμφανιστείτε στη βραδιά των Oscars, τότε, καλυτερα να επιλέξετε κάτι πιο σικ και κομψό..

- Νο 3 παγίδα: Τα εορταστικά καλέσματα να σας πιάσουν απροετοίμαστες.

Μην περιμένετε να σκεφτείτε την τελευταία στιγμή αν έχετε κάτι κατάλληλο για τις εορταστικές σας εξόδους ή αν υπάρχει κάποιο κομμάτι που ιδανικά θα συνόδευε την εμφάνισή σας.. Πάντα έχετε 3 ή 4 κλασσικά κομμάτια-κλειδιά στη ντουλάπα σας που μπορούν να σας βγάλουν "ασπροπρόσωπες" στη δύσκολη στιγμή που (όπως όλες οι γυναίκες) παθαίνουμε τον γνωστο πανικό του "δεν έχω τι να φορέσω!"

- Νο 4, αντίστοιχης σοβαρότητας "ατόπημα" με το να ντυθείτε υπερβολικά, είναι το να μη ντυθείτε αρκετά "επίσημα" για την περίσταση!

Είναι αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν overdressed και underdressed. Προσέξτε πάντα να συμβαδίζετε, (φυσικά στα πλαίσια του δικού σας προσωπικού στυλ), με το dress code του event που έχετε να παρευρεθείτε. Σίγουρα δε θέλετε να είστε η δακτυλοδεικτούμενη στο ρεβεγιόν, επιλέγοντας καμία από τις δύο παρακάτω "ακραίες" εμφανίσεις!!

JPEG image D2E9CC170B6C 1 a5b6a

- Νο 5, είναι το γνωστότερο, αλλά δυστυχώς αυτό που λιγότερο παραδεχόμαστε ακόμη και στον εαυτό μας..

Τα Χριστουγεννιάτικα καλέσματα προκαλούν πανικό και ανασφάλεια σε πολλές από εμάς.. Στην προσπάθειά σας λοιπόν να εντυπωσιάσετε, μην αφήσετε τη λαχτάρα της επιβεβαίωσης και του στοιχήματος της "καλύτερης εμφάνισης της βραδιάς", να σας στερήσει τη χαρά και τη διασκέδαση του πάρτυ.. Ο σκοπός των δεξιώσεων αυτών των ημερών αλλά και του ρεβεγιόν, είναι να δειπνήσετε με φίλους και οικογένεια, και να το διασκεδάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Φορέστε λοιπόν το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :)

~Στείλε μου τη δική σου εμπειρία και τις ερωτήσεις σου στο Facebook, και ακολούθησέ με στο Instagram, ή στο Twitter!