Δυσκολεύεστε κι εσείς να ξυπνήσετε το πρωί;

Ισμήνη Νταφοπούλου
Δυσκολεύεστε κι εσείς να ξυπνήσετε το πρωί;

Η Ισμήνη σας έχει τη λύση!! 

Καλή σας ημέρα φίλες μου!!

Νωρίς νωρίς για σήμερα, κι αυτό γιατί (ως λάτρης του ατελείωτου ύπνου) ήθελα να σας δείξω τι ανακάλυψα προσφάτως και με ενθουσίασε!

Δυσκολεύεστε κι εσείς να ξυπνήσετε το πρωί και το να σηκωθείτε να ετοιμαστείτε για τη δουλειά σας φαίνεται ακατόρθωτο; Μήπως επίσης πολλές φορές δεν ακούτε καν το ξυπνητήρι σας, ή ακόμη χειρότερα, το ακούτε και το αγνοείτε;

Τέλος, μήπως αυτή η εικόνα σας θυμίζει κάτι;

10 Awesome Alarm Clocks You Would Love To Wake Up To ef22e

Δώστε τέλος στην πρωινή μάχη του πως θα ξυπνήσετε και πως θα καταφέρετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι με αυτές τις πανέξυπνες ιδέες που κατέληξαν σε εφευρέσεις που σώζουν ζωές κάθε πρωί! Διαλέξτε τη δική σας αγαπημένη!!

Ας αρχίσουμε με τα πιο light.. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως δε θέλετε να σηκωθείτε γιατί τη στιγμή του "ΝΤΡΙΙΙΝ" είστε στ' αλήθεια πολύ πολύ δεμένοι με το πάπλωμά σας.. Το ξυπνητήρι που θα σας δώσει κίνητρο να σηκωθείτε είναι εδώ! Το ίδιο δευτερόλεπτο που το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει, σας φτιάχνει δίπλα στο κομοδίνο σας φρέσκο, αχνιστό καφέ με μεθυστικό άρωμα, ή σας ψήνει λαχταριστό μπέικον που η μυρωδιά του σας κάνει να θέλετε να πεταχτείτε αμέσως για να πάρετε το πρωινό σας!

αρώματα f6651
pio paraxena xypnitiria kosmou 15 41665

Είστε μήπως από τους δύσκολους που το κίνητρο δεν τους είναι αρκετό; Τα ξυπνητήρια που θέλουν λίγο να μας "ζορίσουν" ψυχολογικά ή σωματικά, θα κάνουν τη δουλειά τους! Ξυπνητήρι χαλάκι που για να το κλείσεις πρέπει να σηκωθείς και να σταθείς επάνω του όρθιος για μερικά δευτερόλεπτα. Και φυσικά έτσι είναι βέβαιο πως δε θα πατήσεις "αναβολή" και θα ξανακοιμηθείς. Ή το ξυπνητήρι που συνδέεται online με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και δωρίζει χρήματα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς από τη στιγμή που θα αρχίσει να χτυπάει και μέχρι να σηκωθείς! Ύπουλο.. Χμμμ!

που σε ζορίζουν 83234

Δεν πείστηκες ακόμη; Τότε θα επιστρατεύσω τα μεγάλα μέσα.. Ξυπνητήρια που σε γυμνάζουν!! Ξυπνητήρι που δονείται, πηδάει από το κομοδίνο σου, και τρέχει παντού μέσα στο δωμάτιο για να αναγκαστείς να σηκωθείς και τρέξεις τριγύρω με σκοπό να το πιάσεις για να το κλείσεις. Ή που εκτοξεύει ένα ελικοπτεράκι στον αέρα που αν δεν το πιάσεις να το ξαναβάλεις στη βάση του δε θα σταματήσει να χτυπάει.. Ή το ξυπνητήρι-βαράκι, που δεν έχει κουμπί αναβολής αλλά ανιχνεύει την κίνηση και σταματάει αυτόματα μετά τις 30 επαναλήψεις της άσκησης που εσείς θα επιλέξετε!

που σε γυμναζουν 18a5c

Αν ακόμη δεν κατάφερες να ταυτιστείς, τι να πω.. Δε φταίω.. Τα θέλει ο οργανισμός σου!! Καταφεύγεις στην έσχατη λύση και στα λεγόμενα ξυπνητήρια-βασανιστές. Δεν σηκώνεσαι απευθείας μόλις χτυπήσει; Ο "λοχαγός" παρομοιάζει το πρωινό σου ξύπνημα με αυτό του στρατού και αρχίζει να σου φωνάζει και να ωρύεται σα να ΄σουν φαντάρος. Και αν δε θες, μην ξυπνήσεις! Το ξυπνητήρι-παλάμη θα αρχίζει να σε χαστουκίζει ελαφρώς μεν, με μανία δε! Εφιαλτικό.. Δε θα το διάλεγα ποτέ! Χαχα!!

που σε κακοποιούν 9f0c6

Εσείς θα μείνετε στο κλασσικό, βαρετό σας ξυπνητήρι; :)

Καλήμέρα!!

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!