Το σοκαριστικό βίντεο που θα σε μάθει κι εσένα να προσέχεις το δέρμα σου

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το σοκαριστικό βίντεο που θα σε μάθει κι εσένα να προσέχεις το δέρμα σου

Δες το και προστατεύσου! 

Καλημέρα σας φίλες μου αγαπημένες!

Χρόνια μας πολλά και καλό μας μήνα! Οι ημέρες των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων φτάνουν, κι ακόμη κι αν δε βγήκαμε στις παραλίες, ο ήλιος καραδοκεί ακόμη και στις καθημερινές μας βόλτες και οι ακτίνες του εγκυμονούν αμέτρητους κινδύνους. "Τι κλασσική ατάκα" θα έλεγα μέχρι πριν λίγες ημέρες, "σιγά μη συμβεί σε εμένα", και θα συνέχιζα τη ζωή μου.

Με την αφορμή αυτή της Πρωτομαγιάς λοιπόν και με την άτυπη έναρξη του καλοκαιριού, αποφάσισα να σας δείξω ένα βίντεο που είδα πρόσφατα και που θεωρώ πως -ακόμη κι αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δε χρησιμοποιούν αντηλιακή προστασία είτε από αμέλεια είτε επειδή δε συμπαθείτε τις υφές των αντηλιακών προϊόντων- θα σας αλλάξει τα δεδομένα. Και δε βγάζω φυσικά την ουρά μου απ' έξω, είμαι από τους πρώτους που (δυστυχώς) δε συμπαθούν το αντηλιακό και όλα αυτά τα χρόνια το χρησιμοποιώ εξαιρετικά σπάνια.

image 13480

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο του φωτογράφου Τόμας Λέβεριτ θα σας σοκάρουν τόσο που μάλλον κι εσείς θα αλλάξετε συνήθειες.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν ο Τόμας αποφάσισε να δείξει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών πώς είναι στην πραγματικότητα το δέρμα τους, αφού μέσω μιας ειδικής κάμερας με υπεριώδεις ακτίνες "εμφάνισε" όλες τις ατέλειες που δημιουργεί ο ήλιος και εμείς δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Η ζημιά των ακτίνων του ήλιου φαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις με τη μορφή λεκέδων και φακίδων οι οποίες δεν υπάρχουν σε μη ταλαιπωρημένα δέρματα μωρών ή ανθρώπων που πάντα απέφευγαν την έκθεση στον ήλιο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι το δεύτερο κομμάτι του βίντεο, όπου θα δείτε πόσο μεγάλη προστασία μας προσφέρει ένα σωστό αντηλιακό προϊόν, αφού όπου γίνεται η εφαρμογή του, εμφανίζεται συμπαγές μαύρο χρώμα, που υποδεικνύει πως δεν το διαπερνά η βλαβερή ακτινοβολία.

Προσωπικά θα το ξανασκεφτώ δύο φορές πριν βγω στον ήλιο χωρίς αντηλιακό ξανά.. Ελπίζω να σας γίνει κι εσάς μάθημα και να προσέχετε το δέρμα σας περισσότερο από εδώ και στο εξής.. Άλλωστε μέσα σε αυτό ζούμε..

[ Διαβάστε επίσης: Μάσκαρα που "τρέχει" κατά τη διάρκεια της ημέρας; Ποτέ ξανά, με αυτά τα πανεύκολο τρικ! ]

Μείνετε συντονισμένες!

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!