Γευστικές απολαύσεις χωρίς ενοχές; Μας βρήκα το ιδανικό μέρος!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Γευστικές απολαύσεις χωρίς ενοχές; Μας βρήκα το ιδανικό μέρος!

Κι όμως.. Στα TGI Friday's μπορούμε να τα συνδυάσουμε!

Αγαπημένες μου φίλες χρόνια πολλά! Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές επανήρθα δριμύτερη για να μοιραστούμε μαζί εικόνες ευτυχίας!

Και μιας και ανέφερα τη λέξη ευτυχία, τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους; Είναι σίγουρα, μονολογώ και απαντώ, οι μικρές στιγμές απόλαυσης στην καθημερινότητά μας, που στιγμιαία μας φτιάχνουν το κέφι, και στο σύνολό τους μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι.. Και ποια μεγαλύτερη απόλαυση από μια (τουλάχιστον) εξόρμηση για λαχταριστό φαγητό;

Και θα σας ομολογήσω πως ναι, αν και πλησιάζει για τα καλά το καλοκαίρι, πήρα την απόφαση να “παραστρατήσω” αλλά τελικά όχι, δε θυσίασα καθόλου το υγιεινό διαιτολόγιο που έχω αποφασίσει να ακολουθώ τελευταία! Πως τα συνδύασα αυτά; Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, η φίλη μου πρότεινε να κάνουμε μια after office εξόρμηση στα TGI Fridays και εγώ αμέσως σκέφτηκα! Όοοχι πάει η διατροφή μου! Πώς θα αντισταθώ σε τόσους γευστικούς πειρασμούς; “ και εκείνη μου λέει, “ που ζεις εσύ; Δεν ξέρεις για τις Living Well επιλογές στα Fridays;”. Κάτι με γαργάλησε λοιπόν κι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τα Fridays και οι γεύσεις τους γνωστές και αγαπημένες, όμως η νέα “Living Well” εκδοχή πολλών πιάτων τους μας εντυπωσίασε! Νέες λαχταριστές γεύσεις, αλλά και παλιές, βασισμένες σε θρεπτικές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά, γι αυτούς που κάνουν διατροφή, που προσέχουν το βάρος τους, ακόμη και επιλογές Vegetarian για τους χορτοφάγους!

FullSizeRender 17 copy 4ed19

Πιο συγκεκριμένα, αφού ήπιαμε τα φανταστικά smoothies μας (γιατί τυχαίνει να αποφεύγω οτιδήποτε αλκοολούχο), παραγγείλαμε την υπερσαλάτα με τρίχρωμη κινόα (πλούσια σε μαγνήσιο, σίδηρο και φώσφορο και χωρίς γλουτένη), διάφορα λαχανικά και ξηρούς καρπούς, με σπιτικό dressing πορτοκαλιού που την απογειώνει! Σας μιλάω για αδιανόητες γεύσεις και φυσικά ανυπομονούσα ήδη για τη συνέχεια. Όταν αντίκρυσα τις potato twisters, αχ ένα δάκρυ κύλησε.. Χεχε! Δάκρυ συγκίνησης φυσικά και θα με θυμηθείτε.. Με όλα αυτά που περιχύνουν επάνω τους (λιωμένο τυρί, sour cream, φρεσκοκομμένη τοματούλα και κρεμμυδάκι) τόσο λαχταριστές που ξεχνάς και το όνομά σου! Και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλείψω το all time favorite πιάτο, chicken quesadilla (tortilla με κοτόπουλο, καλαμπόκι, διάφορα τυριά και sour cream), να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

IMG 3940 f0efd
IMG 3971 dfde3

Το κυρίως πιάτο μου όμως, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε dressing από ταχίνι και σπιτική σως μουστάρδας, yuuuummy, ένα όνειρο! Και για του λόγου το αληθές, δείτε το στη φωτογραφία.. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!! Η φίλη μου δοκίμασε το quinoa burger που είναι εντελώς διαιτητικό, πεντανόστιμο και vegetarian και μάλλον θα είναι η επόμενή μου επιλογή.

IMG 3961 638f7
IMG 3986 dc200

Μία μικρή όμως επιπλέον απόλαυση -αν και εκτός Living Well menu- με καλούσε έντονα.. Tι θα ήταν άλλωστε ένα τέτοιο γεύμα χωρίς ένα επιδόρπιο-τόσο δα παραστράτημα; Εδώ δε χρειάζεται να πω και πολλά. Τεράστιο Oreo Cookie γεμιστό με παγωτό βανίλια. Φάτε μάτια ψάρια!! (και μετά πάτε να το δοκιμάσετε!!!) Η ευτυχία στο πιάτο μας!

IMG 4021 909a4

Ευτυχώς εγώ άκουσα τη φίλη μου Αναστασία που μου το πρότεινε.. Και με τη σειρά μου σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

HAPPY MOOD, FRIDAYS FOOD στα TGI Fridays!! Δοκιμάστε το! :)

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!