Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το τέλειο στήθος;

Ισμήνη Νταφοπούλου
Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το τέλειο στήθος;

Η Ισμήνη σου δείχνει πώς!

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια μου!

Από τον τίτλο του άρθρου θα υποθέσω πως, για να με διαβάζεις τώρα, σε ενδιαφέρει κι εσένα να αποκτήσεις το τέλειο θελκτικό αλλά και φυσικά στητό στήθος που βλέπεις στις σελίδες των περιοδικών.. Δυστυχώς για τις περισσότερες γυναίκες αυτό δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση..

(Φυσικά θα σας πω και θα κλείσω την παρένθεσή μου, ότι αυτά που βλέπουμε σε όλες αυτές τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις είναι και λίγο μύθος, αφού το αποτέλεσμα συνήθως περνάει από ένα σωρό φίλτρα και επαγγελματικά εργαλεία τύπου photoshop, με αποτέλεσμα να μας εντυπωσιάζει κάτι που δεν είναι και τόσο πραγματικό.. Ας αναλύσω όμως αυτό το θέμα σε ένα άλλο post.)

Και θα μου απαντήσεις -και θα έχεις και εν μέρει δίκιο- σιγά το πράγμα! Θα φορέσω ένα υπερδιαστημικό σουτιέν με 7 στρώσεις ενίσχυση και 5 μπανέλες και θα το κάνω να φαίνεται τέλειο! Εδώ σε θέλω όμως!!!!! Πάντα δεν παραπονιέσαι πόσο άβολο είναι τελικά αυτό το σουτιέν που αγόρασες γιατί κολάκευε το μπούστο σου και σε είχε ενθουσιάσει;; Ναι ναι, σε εσένα μιλάω! Και κρίνω φυσικά και εξ’ ιδίων μιας και εγώ δηλώνω η πρώτη παθούσα! Πάντα στη μέση της ημέρας αναγκάζομαι να ξεκουμπωθώ γιατί δεν αντέχω το “κόψιμο” της μπανέλας και την πίεση των μαξιλαριών και της ενίσχυσης..

IMG 5481 90167

Πρόσφατα λοιπόν βρήκα τη λύση σε αυτό και κορίτσια μου έχω καταενθουσιαστεί!! Magic Boost λένε το μυστικό μου, είναι προσφάτως κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας Triumph, και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ!

IMG 5496 8c2e5

Είχα ακούσει για αυτό το σουτιέν που ανορθώνει και κολακεύει το στήθος χωρίς να σε “κόβει”, μιας και αυτή η τρομερά ενοχλητική μπανέλα έχει αντικατασταθεί με την καινοτομία Magic Wire, η οποία είναι μια ελαστική μπανέλα ενσωματωμένη σε αφρώδη cup! Άλλο να το ακούς όμως και άλλο να το νιώθεις! Εγώ επισκέφθηκα ένα κατάστημα όπου μου το δείξανε, διάλεξα το αγαπημένο μου χρώμα και το δοκίμασα.. Έκτοτε έχει αντικαταστήσει το πιο αγαπημένο μου σουτιέν (από το οποίο είχα αφαιρέσει τη μπανέλα). Σας λέω αισθάνεσαι σα να φοράς ένα απλό αθλητικό στηθόδεσμο!

ISM2 77ed3

Μια νέα υπέροχη σειρά που αναγεννά τη σιλουέτα μας και δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθησή μας. Περιλαμβάνει τρία νέα σουτιέν με Magic Wire καινοτομία, που παρέχουν λύση για κάθε σωματότυπο, ενώ η διακοσμητική floral δαντέλα προσδίδει ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση. Τα σουτιέν προσφέρουν αντίστοιχα ελαφριά, μέτρια ή έντονη (push-up) ενίσχυση, ανάλογα με τις ανάγκες μας! Η σειρά Magic Boost περιλαμβάνει επίσης χαμηλόμεσα αλλά και ψηλόμεσα σλιπ, ενώ θα σας ξετρελάνουν και το φανταστικό κορμάκι και το bodydress με την ίδια καινοτομία στο σουτιέν τους! Είναι σούπερ διακριτικό και δε θα “προδώσει” ποτέ το μυστικό του, μπορείτε να το φορέσετε με όλα σας τα ρούχα! Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες! :)

IMG 5484 16603

Κορίτσια μου μια γνωριμία με το Magic Boost θα σας πείσει!!
Επισκεφθείτε κι εσείς ένα κατάστημα Triumph και ζητήστε το.. Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε!!

IMG 5529 05f18

Τα φιλιά μου σε όλες σας και επανέρχομαι με φανταστικό επόμενο θέμα!!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!