Δέρμα λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι, τόσο απλά!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Δέρμα λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι, τόσο απλά!

Και όχι, δεν αρκεί μόνο η αντηλιακή σου κρέμα..

Γεια σας κορίτσια μου!

Νομίζω τον τελευταίο καιρό σας έχω κάνει αρκετό κήρυγμα πια με την αντηλιακή προστασία, που σωστά έκανα μεν, αλλά καταλαβαίνω πως πια όλες θέλουμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας και θέλω να πιστεύω πως το έχουμε εμπεδώσει..

Το σημερινό μου όμως post έχει να κάνει με τη γενικότερη προστασία του δέρματός μας, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα κάπου πως η αντηλιακή κρέμα το καλοκαιράκι δεν αρκεί και έσπευσα να ενημερωθώ για να σας δώσω κι εσάς το νέο report!Επισκέφθηκα λοιπόν τον πάγκο της Estee Lauder για να μάθω, μιας και όλες οι φίλες μου fashion και beauty bloggers είναι φανατικές ενός προϊόντος επανόρθωσης που δεν έτυχε μέχρι τότε να πέσει ποτέ στα χέρια μου..

LP1 6090 8e246

Φτάνοντας εκεί συνάντησα ίσως την πιο ευγενική beauty expert που έχω γνωρίσει, η οποία μόλις άκουσε αυτό που διάβασα ενθουσιάστηκε, “Φυσικά και ισχύει πως η αντηλιακή μας κρέμα δεν αρκεί για να προστατεύσει το δέρμα μας, και δεν είναι καθόλου θεωρία! Στην Estee Lauder τα λέμε στους πελάτες μας εδώ και χρόνια!” μου είπε. “Θα σου τα εξηγήσω όλα!”

Αρχικά με έπεισε πως πρέπει να μυρίσω την καινούρια αντηλιακή σειρά της εταιρείας.. “Κοίτα να δεις που για άλλο ήρθα και άλλο θα καταλήξω να ψωνίζω”, είπα μέσα μου.. Εσείς που με ξέρετε, γνωρίζετε πόσο ευαίσθητη χορδή μου χτύπησε.. Πόσο τρελαίνομαι με τις ωραίες μυρωδιές σε προϊόντα περιποίησης και ταυτίζομαι με αυτά και δε μπορώ να τα αποχωριστώ; Ε, χτύπησε διάνα! Κορίτσια μου!! Ότι και να σας περιγράφω δεν έχει καμία ουσία αν δεν το αισθανθείτε μόνες σας, πιστέψτε με! Κάντε τον κόπο να επισκεφθείτε ένα stand της Estee Lauder και ζητήστε να μυρίσετε το νέο αντηλιακό “Bronze Goddess”, και θα με θυμηθείτε!

IMG 6324 1f71e

Με SPF 30 και έλαιο μακαντάμια και κουκούι, μας προστατεύει από τη φωτογήρανση ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα μας.. Η πιο γλυκιά και αισθησιακή μυρωδιά που έχω βρει ποτέ μου σε αντηλιακό και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Το λάτρεψα!!

LP1 6095 03b81
LP1 6102 f7ba0

Το θέμα όμως, θα ξαναπώ, ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα αυτό το post, είναι η νέα θεωρία που διάβασα πως δηλαδή η αντηλιακή μας κρέμα δεν αρκεί για να προστατεύσουμε πλήρως το δέρμα μας το καλοκαίρι! Αντίστοιχης σημασίας με την καθημερινή αντηλιακή μας προστασία είναι και η επανόρθωση της φθοράς που έχει υποστεί το δέρμα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ. Δεν πρέπει να την αφήνουμε τη φθορά αυτή να συσσωρεύεται γιατί προκαλεί πρόωρη γήρανση στο δέρμα μας και άντε μετά να την αντιμετωπίσεις.. Όχι! Θέλουμε όσο γίνεται να την προλάβουμε!

LP1 6125 8220c

Και εδώ “κολλάει” το προϊόν που σας είπα πως όλες οι γνωστές μου bloggers χρησιμοποιούν και αποτελεί πια το σήμα-κατατεθέν της εταιρείας. “Advanced Night Repair” λέγεται και, απ’ ότι με ενημέρωσε η beauty editor της Estee Lauder, πρόκειται για μία καινοτομία που αναφέρεται στη φυσική διαδικασία καθαρισμού των κυττάρων που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

IMG 6314 c6ddc

Μιλάμε για μια πλήρη θεραπεία, ενυδατώνει, προλαμβάνει, αποκαθιστά, επιδιορθώνει, βελτιώνει την υφή και την ομοιομορφία, λειαίνει και όλα αυτά στον ύπνο μας! Και μη νομίζεις οτι δεν τη δοκίμασα για να σου πω τι αίσθηση σου δίνει! Τρομερά λεπτόρευστη και δροσιστική υφή!

LP1 6144 8a261

Μπορείς να τη βάζεις κάθε βράδυ πριν την κρέμα σου και.. Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει δε λένε; Ε, τώρα δουλεύει και η άμυνα του δέρματός σου!

Επιδερμίδα πιο λαμπερή και υγιής όλο το καλοκαίρι λοιπόν! Συνδυάστε καθημερινά την σωστή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος με τον Νο 1 εντατικό ορό επιδιόρθωσης και ξενοιάστε!

Και μην ξεχνάτε το tip της ημέρας, πάτε οπωσδήποτε να τεστάρετε/μυρίσετε/αγοράσετε αυτό το υπέροχο αντηλιακό, η μυρωδιά του θα σας πάρει το μυαλό!! Μπήκε στο Top 5 των πιο αγαπημένων μου προϊόντων για φέτος το καλοκαίρι..

IMG 6317 c9234

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!