Το γνώριζες; Το νέο επαναστατικό προϊόν ομορφιάς που θα σου λύσει τα χέρια!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το γνώριζες; Το νέο επαναστατικό προϊόν ομορφιάς που θα σου λύσει τα χέρια!

Η Ισμήνη το λάτρεψε.. Ανακάλυψέ το! 

Φίλες μου καλές, κορίτσια μου όμορφα! Σήμερα, μαζί με την καλημέρα μου, θα σας δώσω και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά beauty tips που έχετε διαβάσει ποτέ σε αυτό το blog. Γι’ αυτό δώστε βάση!

Φαντάζομαι -όπως όλες- κι εσύ θα βαριέσαι πολλές φορές να ξεβαφτείς το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, αλλά καταλήγεις να ξυπνάς με τοοοόνους τύψεις, γιατί κατά βάθος ξέρεις καλά πόσο κακό κάνεις στο δέρμα σου.. Αλλά δε μπορώ να πω πως δε σε νιώθω, άλλωστε ποιος ασχολείται τέτοια ώρα με το ντεμακιγιάζ, λοσιόν, μπουκαλάκια - παραμπουκαλάκια, σαπουνάδες, μαντηλάκια και δε συμμαζεύεται;;;

Η λύση για όλες μας είναι εδώ!! Τέρμα η ταλαιπωρία.. Ξεβάφομαι πια ξαπλωμένη στο κρεβάτι! Χαχα!!

IMG 7467 1 18a90

Η επανάσταση στο ντεμακιγιάζ ήρθε για να σου λύσει κι εσένα τα χέρια! Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά επειδή κι εγώ το άκουγα κάπως έτσι, αποφάσισα αμέσως να το τεστάρω για να μπορώ με σιγουριά να πω τη γνώμη μου σε αυτό εδώ το post! Άλλωστε πάντα θέλω να κάνω τη ζωή μου ευκολότερη και το ίδιο φαντάζομαι κι εσείς..
Ε αυτό εδώ το προϊόν, είναι ίσως το πιο καινοτόμο και χρήσιμο εργαλείο που έχεις δει τελευταία και που σίγουρα θα θέλεις να έχεις στο μπάνιο σου! Ονομάζεται Glov κι εκεί που θα ΄λεγα πως θα έπρεπε να βραβευτεί, συνειδητοποιώ πως έχει ήδη κατακτήσει αρκετές πρωτιές μεταξύ των οποίων οι παρακάτω..

FullSizeRender 18 ac0d8

Ένα από τα πιο ραγδαία ανερχόμενα προϊόντα ομορφιάς των τελευταίων χρόνων.. Τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε;

Το μυστικό του; Οι εξαιρετικά λεπτές μικροΐνες του μαγνητίζουν και αιχμαλωτίζουν όλες τις χρωστικές του makeup μας, όταν οι κοινές ίνες βαμβακιού απλά απλώνουν τη βρωμιά, χωρίς να καθαρίζουν στην πραγματικότητα το πρόσωπό μας. Αφαιρεί ακόμη και το πιο βαρύ, αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ κάνει και ήπια απολέπιση απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και περιττό σμήγμα.. Και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να προσθέσεις ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΪΟΝ ντεμακιγιάζ! Απλά το βρέχεις με νεράκι, και με κυκλικές κινήσεις ξεβάφεσαι πολύ απαλά και ανώδυνα, χωρίς τρίψιμο, ερεθισμούς ή μουτζούρες! Αμέσως μετά, το ξεπλένεις με σαπουνάκι και χλιαρό νερό και το κρεμάς για να στεγνώσει για την επόμενη φορά.. Γιατί ναι, καλά διάβασες, δεν είναι μιας χρήσεως! Αντέχει πάνω από 3 μήνες καθημερινής χρήσης και είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο ακόμη και για δέρματα πολύ ευαίσθητα ή με ακμή!

Την πρώτη φορά που αποφάσισα να το δοκιμάσω, σας μιλώ ειλικρινά, φορούσα μόνο ένα balm χειλιών με πολύ ελαφρύ, σχεδόν ανύπαρκτο χρωματάκι. Αν προσπαθούσα να το σκουπίσω με μια χαρτοπετσέτα, πιθανότατα να μη φαινόταν καν! Δείτε όμως τι συνέβη όταν το πέρασα πάνω από τα χείλη μου.. Πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο εύκολα μαγνητίζει κάθε ίχνος χρωστικής ή makeup!!!

IMG 7457 fd521

Να σας διευκρινίσω σε αυτό το σημείο κάτι για το οποίο κι εγώ στην αρχή αναρωτήθηκα, μη νομίζετε πως δεν προσθέτουμε ξεβαφτικό γαλάκτωμα επειδή υπάρχει ήδη στη σύνθεση.. Το πανάκι από μόνο του ΔΕΝ είναι εμποτισμένο με κανένα προϊόν ντεμακιγιάζ -η καινοτομία του Glov έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον πατενταρισμένο σχεδιασμό αλλά και το υλικό της μικροΐνας! Και φυσικά λόγω του ότι γλιτώνεις όλα αυτά τα ξεβαφτικά προϊόντα, το ντεμακιγιάζ με το Glov είναι πια ασύγκριτα οικονομικό και ξενοιάζεις! Υπάρχει σε 3 μεγέθη, ανάλογα με τις ανάγκες μας! Glov Comfort με 4 γωνίες για το πιο βαρύ μακιγιάζ, Glov On-The-Go σε πρακτικό σχήμα μισού γαντιού για το πιο ελαφρύ/καθημερινό μακιγιάζ και Glov Quick Treat, μίνι συσκευασία που μπορείτε να την έχετε πάντα στην τσάντα σας!

IMG 7454 a877d

Όταν το χρησιμοποίησα πρώτη φορά μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι δε χρειάστηκε καν να τρίψω το πρόσωπό μου! Έβρεξα το πανάκι όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες χρήσης και το πέρασα απαλά πάνω από το δέρμα. Δε μπορώ να πω πως θα ήταν προφανές αυτό που συνέβη μιας και δεν το είχα ξαναδεί αλλά θα ενθουσιαστείτε.. Μαγνητίζει κάθε ίχνος μακιγιάζ μέσα στις ίνες του και δεν το ξαναπασαλείβει επάνω στο καθαρό δέρμα! Χρειάστηκα απλά λίγο χλιαρό νερό, μερικές απαλές κινήσεις και 1 μόνο λεπτό.. Και το δέρμα πεντακάθαρο!!

Το tip μου λοιπόν για σήμερα; Ξεφορτωθείτε για λίγο όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ σας, δοκιμάστε το επαναστατικό Glov.. Και με ευχαριστείτε αργότερα! :)

Extra tip: To Glov είναι πλέον διαθέσιμο και στα καταστήματα Hondos Center!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!