Απαλά, ζουμερά και «φραουλένια» χείλη!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Απαλά, ζουμερά και «φραουλένια» χείλη!

Της Ισμήνης Νταφοπούλου

Καλημέρα όμορφα κορίτσια μου!

Σήμερα απευθύνομαι αποκλειστικά στα κορίτσια, μιας και θα σας μιλήσω για ένα θέμα που μας αφορά όλες, όλο τον χρόνο αλλά κυρίως το καλοκαίρι. Φυσικά αναφέρομαι στην περιποίηση των χειλιών μας! Τα χείλη μας είναι ευαίσθητα αλλά και τόσο σημαντικά... δίνουν φιλιά, χαρίζουν χαμόγελα... άρα πρέπει να τα περιποιούμαστε, σωστά; Δυστυχώς όμως, το καλοκαίρι δεν είναι σύμμαχός μας στην περιποίηση. Αντιθέτως! Η ζέστη και ο ήλιος αφυδατώνουν τα χείλη μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην θέλουμε να τα βάψουμε, να μην εμπιστευόμαστε τα κραγιόν που «λιώνουν», καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει... Έχουμε ανάγκη λοιπόν από κάτι ελαφρύ, κάτι που να μας περιποιείται, ενώ παράλληλαμας χαρίζει τέλειο ροδαλό χρώμα.

Υπάρχει και το ξέρετε ήδη κορίτσια...

Η απάντηση, σε όλα τα παραπάνω είναι μια... το Liposan!

IMG 1122 11b20

Ναι, το Liposan που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και αποτελεί σταθερή αξία και φυσικά ξεχωριστή θέση στο τσαντάκι μας, χειμώνα-καλοκαίρι... Αναμφισβήτητα! Η μοναδική του σύνθεση ενυδατώνει τέλεια και σε βάθος τα χείλη γι’ αυτό είναι άλλωστε #1 στις προτιμήσεις μας! Αλλά με το χρώμα τι γίνεται; Για το χρώμα, το Liposan έχει την πιο φρουτένια, ζουμερή, απολαυστική λύση! Τα Liposan διατίθενται σε 4 α-πί-θα-νες γεύσεις με ζωηρό χρώμα! Κεράσι, Raspberry, Καρπούζι και... το αγαπημένο μου: Φράουλα!

Η δική μου «φρουτένια» επιλογή: το Liposan Φράουλα! Όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά για όλο το χρόνο, καθώς συνδυάζει μοναδικά το αισθησιακό άρωμα και την απίθανη γεύση του αγαπημένου μου φρούτου! Οι φράουλες βλέπετε κορίτσια είναι σχεδόν... αγχολυτικές! Ένα γεμάτο μπολ με κατακόκκινες, ζουμερές φράουλες, μετά από μια κουραστική ημέρα, μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση και να με χαλαρώσει απίστευτα! Και μόνο το άρωμά τους, μου φέρνει στο μυαλό χαλαρά απογεύματα στο μπαλκόνι, με τα χείλη μου κόκκινα από τις αλλεπάλληλες φραουλένιες μπουκιές...

IMG 0808 86cad

Το Liposan Φράουλα λοιπόν, μου χαρίζει αυτή ακριβώς την αίσθηση! Φυσικό ροδαλό χρωματάκι στα χείλη, με έντονη ενυδατική δράση και κορίτσια.... απίθανη λαχταριστή φραουλένια μυρωδιά και γεύση, τόσο που θέλεις να το φας... και όχι μόνο εσύ! Ακόμα και ο καλός σου θα ξετρελαθεί με τα φραουλένια φιλιά σου... Με λίγα λόγια το Liposan Φράουλα δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου γιατί ενυδατώνει τα χείλη μου, τους χαρίζει αισθησιακό ροδαλό χρώμα, θυμίζει καλοκαίρι, και κάθε φορά που το φοράω χαλαρώνω και μπαίνω σε flirty mood! Τι άλλο να ζητήσω; Φραουλένια χαμόγελα και χείλη για φίλημα, με ένα μόλις πέρασμα! Από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο, στην παραλία ή και στις βραδινές εξόδους... Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! :)

IMG 1116 48123

Και αν δεν είστε όλες τύπος «Φράουλα»... το Liposan, το αγαπημένο beauty αξεσουάρ, μέσα από τη σειρά Liposan Fruits, σας χαρίζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που λατρεύουμε και ξεχωρίζουμε στα αγαπημένα μας φρούτα!
Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το δικό σας!

Είστε τύπος Κεράσι; Καρπούζι; Raspberry ή «δικές μου» Strawberry-Lovers;

Στείλτε μου την δική σας αγαπημένη γεύση και ας γεμίσουμε αυτό το καλοκαίρι «φρουτένια» Liposanοχαμόγελα!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.