Η πρώτη φθινοπωρινή βόλτα στον "θησαυρό" του γρήγορου και εύκολου shopping!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η πρώτη φθινοπωρινή βόλτα στον "θησαυρό" του γρήγορου και εύκολου shopping!

Με την Ισμήνη Νταφοπούλου.. 

Καλημέρα μας και πάλι, και τί ωραία εβδομάδα που ξεκίνησε..
Έχουμε ήδη μπει στους ρυθμούς μας, ξεκινήσαμε δυναμικά για τη νέα αυτή σεζόν, και ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει..

Επειδή ξέρω τις ανάγκες σου, σε έχει πιάσει αυτή η μανία να πάρεις αυτό το φανταστικό πλεκτό ζακετάκι, το μακρύ τζινάκι αλλά και εκείνο το σούπερ ουάου καινούριο sneaker ή θέλεις τελωσπάντων να ανανεωθείς και να πετάξεις από πάνω σου πια τα ίδια και τα ίδια (τη σαγιονάρα και το σορτσάκι που φόραγες οοόλο το καλοκαίρι)!

Ε λοιπόν δηλώνω αρχικά ένοχη, διότι εγώ ήδη έκανα την πρώτη -όχι και τόσο αναγνωριστική- βόλτα στα μαγαζιά (μιας και τα έκανα τα ψωνάκια μου), και δεύτερον είμαι εδώ να μοιραστώ μαζί σου τη νέα μου “ανακάλυψη¨..

Καλά ντε, μη φανταστείς, δεν εφηύρα και τον τροχό! Ανακάλυψα όμως ένα θησαυρό για μερικούς από εμάς που δεν προλαβαίνουμε ποτέ να ψωνίσουμε με τις ωωώρες. Ένα εμπορικό κέντρο όπου μπορείς να ικανοποιήσεις όλες σου τις καθημερινές ανάγκες, πολύ εύκολα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές!

Σίγουρα θα ξέρεις το AVENUE, μιας και βρίσκεται στην καρδιά της Λεωφόρου Κηφισίας και το έχει πάρει πολλές φορές το μάτι σου.

LP1 1020

Η αρχιτεκτονική του άλλωστε σου προκαλεί ένα μικρό δέος από μακριά, και σίγουρα θα το έχεις χαζέψει αρκετές φορές περνώντας από τη λεωφόρο..

Ήξερες όμως οτι μπορείς εκεί να κάνεις γρήγορα και πανεύκολα τη βόλτα αλλά και τα ψώνια σου, ακόμη και για μισή ωρίτσα για τα απολύτως απαραίτητα, πχ. μετά το γραφείο; Και θα σου εξηγήσω αμέσως το πώς και το γιατί!

~ Αρχικά -πολύ σημαντικό για εμένα που απεχθάνομαι να ψάχνω με τις ώρες να παρκάρω- προσφέρει υπόγειο και ΔΩΡΕΑΝ (μάλιστα δωρεάν) πάρκιγκ για όσο κι αν μείνεις.

~ Δεύτερον, μπορείς να συνδυάσεις από ψώνια για το σπίτι, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, όλων των ειδών τα εμπορικά καταστήματα, με τον καφέ ή το σνακ σου, καθώς περιλαμβάνει και στους δύο ορόφους του καφέ και εστιατόρια για όλα τα γούστα!

LP1 0922

Εγώ επισκέφτηκα το κατάστημα της αγαπημένης μου αθλητικής μάρκας Nike,

LP1 0768

το πολύ οικονομικό παγκοσμίου φήμης H&M,

LP1 0859

το αγαπημένο μου Sugarfree για homewear,

LP1 0858

το Sephora για τα καλλυντικά μου, το κατάστημα των εσωρούχων La Meduse, όπου δοκίμασα τα αγαπημένα μαγιώ της φίλης μου “Crool by Eleonora Meleti” (θα ξετρελαθείτε!!)

LP1 0934

, το φανταστικό τύπου ντελικατέσσεν κατάστημα Cucunari για αμέτρητες ποικιλίες τσαγιών και ξηρούς καρπούς,

LP1 0911

αλλά και πολλά πολλά άλλα, όλα με απίθανες ευκαιρίες και εκπτώσεις!!

~ Επιπλέον, είναι το αγαπημένο της οικογένειας με μικρά παιδιά, λόγω της πληρέστερης ποικιλίας σε παιδικά καταστήματα, αλλά και του παιδότοπου Volta Fun Town. 


LP1 0938

(Προσωπικά ακόμη και χωρίς παιδιά, το καταδιασκέδασα κάνοντας τη βόλτα με τα πόνυ μέσα στο εμπορικό - μοναδική εμπειρία, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνετε ξανά για λίγο παιδιά και να το δοκιμάσετε! )

~ Το μεγαλύτερο όμως ατού είναι η πρακτικότητά του.
Σκεφτείτε πως εγώ το επισκέφθηκα για 45 λεπτά. Η σωστή σειρά λοιπόν (δεν την ήξερα, αλλά την υπολόγισα για την επόμενη φορά και τη μοιράζομαι μαζί σας) είναι να αφήσεις το αυτοκίνητό σου στο υπόγειο πάρκιγκ για πλύσιμο. (Έχεις ήδη γλιτώσει μισή ώρα από τον πολύτιμο χρόνο σου.) Αμέσως μετά πετάγεσαι στο κομμωτήριο Maik Artistic Team του AVENUE για ένα γρήγορο χτενισματάκι (άλλη μισή ώρα στην τσέπη σου καθώς γλιτώνεις κίνηση και ταλαιπωρία που θα έπρεπε να υποστείς για να πας πριν ή μετά κομμωτήριο).

LP1 0754

Αν έχεις παιδάκι από 18 μηνών και πάνω, το αφήνεις για δημιουργική απασχόληση στον πρώτο όροφο του εμπορικού (My new baby) και μπορείς να κάνεις τα ακόμη πιο γρήγορα ψώνια σου με άνεση. Χρειάζεσαι τσαγκάρη; Έχει μέχρι και Shoe Repair να σου φτιάξει σε χρόνο μηδέν τα παπούτσια σου! Το πιο ωραίο όμως;; Μέχρι και κατάστημα ΕΛΤΑ θα βρεις μέσα στο AVENUE!! Με διευρυμένο ωράριο καταστημάτων, τακτοποιείς όλες σου τις εκκρεμότητες, αποστολές, δώρα, πληρωμές λογαριασμών κλπ.

LP1 0834

Το πιο βολικό mall! Τί άλλο θέλεις;; Όλα θα τα βρεις εκεί και μάλιστα οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να γλιτώνεις άπλετο χρόνο κάνοντας τις αγορές σου!

LP1 1001

Επισκεφθείτε το!!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη