Καλεσμένη της οικογένειας Estee Lauder σε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς και λάμψης..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Καλεσμένη της οικογένειας Estee Lauder σε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς και λάμψης..

Τα δώρα γενεθλίων μου, στα άδυτα της μαγευτικής Νέας Υόρκης!

Γεια σας φίλες μου..

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα (όσης απέμεινε, γιατί το σαββατοκύριακο δεν είναι μακριά).. Είναι η πρώτη φορά που το πόσες ημέρες μένουν μέχρι το Σ/Κ δε με ενδιαφέρει και τόσο, δεν “καίγομαι” να τελειώσω τη δουλειά και να αποδράσω.. Η τελευταία μου απόδραση (μία από τις ωραιότερες ever) στη Νέα Υόρκη, μου άνοιξε τόσο πολύ τους ορίζοντες και με χόρτασε τόσο με μαγευτικές εικόνες, ανθρώπους και γεγονότα που το μόνο για το οποίο ανυπομονώ, είναι να τελειώσω αυτό το κείμενο για να το μοιραστώ μαζί σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Πριν 3 εβδομάδες λοιπόν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα-πρόσκληση για τον εορτασμό των 60 χρόνων της κρέμας Re-Nutriv. Θα γινόταν 4-7 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Είπα από μέσα μου “Ποιος ταξιδεύει τώρα μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου μόνο για 3 ημέρες; Την ίδια στιγμή με κατέκλυσε η υπερηφάνια και η τιμή που η ομάδα της Estee Lauder με επέλεξε (μεταξύ μερικών κορυφαίων bloggers από όλο τον κόσμο).. Η περιγραφή δε των events που οργάνωναν για εμάς ήταν ασύλληπτη! Θα ταξίδευα με τη γνωστη (και κορυφαία στο είδος της) κοσμικογράφο/blogger Φαίη Μπέη και την PR/ Digital Manager της εταιρείας στην Ελλάδα, Μάρσια Χατζηγεωργίου. Αφού ζήτησα να δω την ατζέντα του ταξιδιού -συγκλονίστηκα-, δε μου πήρε πάνω από 10 λεπτά να το αποφασίσω.. New York here I come!

IMG 5430

Το ταξίδι μας θα το χαρακτήριζα το λιγότερο απολαυστικό.. Το παρεάκι “έδεσε” και ήμασταν ήδη έτοιμες για άλλες πολιτείες..

IMG 1275

Και αφού στο δρόμο δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε... selfie! :)

IMG 5398

Και φυσικά Advanced Night Repair για να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας σωστά καθ' όλη τη διάρκεια της υπερατλαντικής πτήσης..

IMG 5463

Καλώς ορίσαμε κορίτσια!!! The city that never sleeps..

Κυριολεκτικά, μιας και το jetlag μας άφησε άυπνες για μέρες! Δεν παραπονεθήκαμε όμως, γιατί μας περίμεναν σπουδαία πράγματα..

IMG 5597

Φτάνοντας στο ονειρεμένο St. Regis hotel, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, μου έδωσαν το κλειδί της μίνι σουίτας.. Στην αρχή αναρωτήθηκα γιατί.. Αλλά μπαίνοντας στο δωμάτιο, αντικρύζω αυτό και θυμάμαι, ουπς! Είναι τα γενέθλιά μου!! :) Σε ευχαριστώ Μάρσια!

IMG 5678

Έτοιμη για το πρώτο μας event και ανυπομονώ! Κατευθείαν στη Neue Gallerie για μία αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά έργα του Gustav Klimt και παρουσίαση της νέας σειράς Re-Nutriv της Estee Lauder..

IMG 5691 1

Φυσικά φόρεσα τη μεταλλική μου φούστα, το αγαπημένο μου κομμάτι της νέας μου collection "Ismini by TaniaChristoforatou". Τρισχαρούμενη και έτοιμη για την ξενάγηση!

IMG 5648
IMG 5646

Με τον απίστευτα χιουμορίστα Ronald Lauder (τον γιο της θρυλικής Estee), και τη Φαίη Μπέη, λίγο πριν μάθουμε τα μυστικά της νέας αλλά και τις ιστορίες των παλαιότερων Re-Nutriv.

IMG 5633

Και όσο η Dr. Pernodet αναλύει τα μυστικά της πολυτελούς σειράς Re-Nutriv, εγώ την αφουγκράζομαι..

IMG 5617
IMG 5652

Ένα από τα μοναδικά έργα του Klimt, καλλιτέχνη που αγαπά ιδιαίτερα η οικογένεια Lauder, εκτέθηκε αποκλειστικά για εμάς, μεταξύ άλλων που δυστυχωωώς δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας γιατί δε μας επετράπη να τα φωτογραφίσουμε!

Μόλις η βραδιά τελείωσε, με τα κορίτσια μου συνεχίσαμε για dinner στο Plaza, όπου μας περίμεναν μερικές ακόμη φίλες από Αθήνα που έτυχε να είναι την ίδια εβδομάδα στη Ν.Υόρκη.. Με το που φτάνω.. Τσουπ! Κι άλλη "τουρτίτσα"! Χρόνια μου πολλαααά! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! :)

IMG 5584

Το ίδιο βράδυ δεν κοιμήθηκε καμιά μας, το jetlag μας είχε πιάσει από τα μαλλιά.. Δε με ένοιαζε όμως γιατί ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για την επόμενη ημέρα.. Ετοιμαστήκαμε από νωρίς για την ξενάγηση σε "απόκρυφα" και προστατευμένα αρχεία της Estee Lauder, από την ίδια την Aerin Lauder, εγγονή της Estee..

IMG 5713

Ελληνικό team, έτοιμο!

IMG 5718

Φτάνοντας η χαρά μας ήταν μεγάλη και κατευθυνθήκαμε αμέσως προς τα άδυτα της ιστορίας..

IMG 5855 1

Πόσο χαρούμενη που γνώρισα την Aerin.. Μεγάλο role-model για τα κορίτσια της γενιάς μου, πετυχημένη, δυναμική, αυτόνομη, δημιουργική και ταυτόχρονα πολύ γλυκιά μανούλα! Η ξενάγησή μας αρχίζει..

IMG 5723
IMG 5724
IMG 5728
IMG 5752

Το δωμάτιο Re-Nutriv, όπως το ονομάσανε, με αρχεία της Re-Nutriv από την πρώτη της κυκλοφορία, την πρώτη διαφήμιση..

IMG 5765

Διαφήμιση "What makes a cream worth 115$?", όταν τότε όλες οι κρέμες κόστιζαν το πολύ 10$..

IMG 5771

Όλα της τα μπουκαλάκια, μέχρι και το ίδιο το πρόχειρο χειρόγραφο της Estee Lauder στην προσπάθειά της να βρει το σωστό όνομα για την πρώτη πολυτελή σειρά κρεμών περιποίησης που κυκλοφόρησε ποτέ!

IMG 5758
IMG 5746

Στο δωμάτιο με τα ιστορικά αρχεία και τις "μυστικές" συνταγές των κρεμών και αρωμάτων της εταιρείας..

IMG 5743

Μας επέτρεψαν να δούμε μέχρι και ρούχα και props που χρησιμοποιήθηκαν σε διαφημίσεις περασμένων δεκαετιών.. Τι νοσταλγία!

IMG 5613

Και φυσικά η σημερινή, ολοκαίνουρια συσκευασία που κάνει θαύματα (σιγά που δε θα τη δοκίμαζα;) !!

IMG 6321

Φυσικά φορούσα το απόλυτο trend της σεζόν, μεγάλο ταρτάν/καρό σε ζεστές μπορντώ, καφετί και πράσινες αποχρώσεις, εννοείται σετ deux pieces και εξυπακούεται "Ismini by TaniaChristoforatou" που με βοήθησε να κλέψω τα βλέμματα!

Φεύγοντας ήμουν τόσο γεμάτη με ωραίες εικόνες που ανυπομονούσα για τη συνέχεια.. Μη νομίζετε πως το ταξίδι μας τελείωσε εδώ.. Αυτή ήταν μόνο η αρχή..

Σας έχω φυλάξει συγκλονιστικές εκπλήξεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις με την οικογένεια Lauder (και όχι μόνο) για την επόμενη φορά.. Μείνετε συντονισμένοι..

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη