Αυτό είναι το παπούτσι που έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers παγκοσμίως..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αυτό είναι το παπούτσι που έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers παγκοσμίως..

Η Ισμήνη βρήκε και μας προτείνει το πιο οικονομικό και φινετσάτο σχέδιο (..και όχι μόνο)!

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα..

Είμαι σίγουρη πως το έχετε δει παντού.. Να το φοράνε οι μεγαλύτερες fashion bloggers παγκοσμίως, και να μην ξέρετε που θα το βρείτε..

552f731f44db9f62fd52112d973b4a78

Πρόκειται για τα "lace-up shoes", μία νέα τάση που έκανε την εμφάνισή της στις πασαρέλες διάσημων οίκων το καλοκαίρι του 2016, κύρίως σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και τώρα ήρθε στη χειμερινή του και φλατ μορφή και μας έχει εξιτάρει! Lace-up flats, σας αγαπώ!

b11mei15

Κι αν έχεις κι εσύ την εντύπωση πως σου "κόβει" το ύψος του ποδιού, μπορείς να το "κλέψεις στο μάτι" και να ενσωματώσεις το trend στην καθημερινότητά, σου φορώντας το όχι τόσο με κοντές φούστες και σορτσάκια (εκτός αν βάλεις σκούρο καλσόν), αλλά περισσότερο με cropped skinny jeans και παντελόνια, όπως οι παρακάτω "έξυπνες επιλογές"..

BloggersWearingLaceUpBalletFlats zpsfkf1z8dh

Ενθουσιάστηκες;; Εγώ να δεις! Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα, έκανα τη βόλτα μου στο εμπορικό κέντρο Riverwest και περνώντας έξω από το κατάστημα Sandy S. (σας έχω ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο), βλέπω στη βιτρίνα ΑΥΤΟ!!

IMG 8361

Το βρήκαμε κορίτσια μου, το βρήκαμε!!

Μπήκα φυσικά απευθείας μέσα να πιάσω την ποιότητά του, να δω την τιμή και να το δοκιμάσω..

IMG 8362

Από ποιότητα, νομίζω φαίνεται και στη φωτογραφία, πόσο μαλακό και βελούδινο είναι, και από τιμή;; Μάλλον το πιο οικονομικό που έχω βρει.. Συγκλονιστικό! Πάω αμέσως να το δοκιμάσω!!

IMG 5545
IMG 5556

Πώς σου φαίνεται; Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και σου το προτείνω ανεπιφύλακτα.. Κι αν διστάζεις και δεν ξέρεις πώς θα το συνδυάσεις, να μερικές ακόμη ιδέες για έμπνευση...

landscape 1435755056 screen shot 2015 07 01 at 135035
lace up flats outfits

Μπορείς φυσικά να αυτοσχεδιάσεις και να παίξεις με το δικό σου στυλ.. Σίγουρα το παπούτσι αυτό θα απογειώσει το look σου! Επίσης η επιλογή του μπορντώ χρώματος είναι πολύ hot για φέτος το χειμώνα..

Πέρα από αυτή την εκπληκτική αγορά όμως, (μιας και μπήκα) να μη σου δείξω μερικούς θησαυρούς που βρήκα;; Και σε ανεπανάληπτες τιμές! Μιλάμε για τη χαρά της fashionista εκεί μέσα!! Χαχα!

IMG 8385
IMG 5577

Τα creepers που όλες αγαπήσαμε, τώρα σε μία πιο romantic και ταυτόχρονα grunge διάθεση..

IMG 8387
IMG 5511

Over-the-knee βελούδινες μαύρες μπότες (φυσικά)

IMG 5557

Φανταστικά πλατφορμέ δερμάτινα μποτίνια που γίνονται ένα με το πόδι. Ότι πιο χαλαρό και άνετο!

IMG 5623

Όπως μου είπε και η κοπέλα στο κατάστημα, η γόβα της σεζόν.. Χοντρό τακούνι, άνετη, όχι πολύ αυστηρή, και σε συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζουν με όλα, από το σκισμένο jeans μας μέχρι και ένα σύνολο για το γραφείο ή τη βραδινή μας έξοδο..

Βέβαια εγώ ξεχώρισα αυτό...

IMG 5583

Να είναι άραγε άνετο; Κάτσε να το τεστάρω..

1

Περπατάω προς τα πάνω..

2

Περπατάω προς τα κάτω..

3

Χαχα! Τέλειο!! Σα να μην το φοράς..

IMG 5605

Τα γοβάκια της Σταχτοπούτας σε φλατ..

IMG 5613

..αλλά και τακούνι για τις πιο τολμηρές..

Το καλύτερό μου όμως σας το άφησα για το τέλος.. Oxford μποτίνι, με φανταστικό συνδυασμό χρωμάτων και υλικών, αυστηρό στη μύτη με τέλειο τετράγωνο-περίπου- τακούνι!

IMG 8376
IMG 5630

Πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!!

Και άντε να διαλέξεις μετά από αυτή τη μισή ώρα στο κατάστημα Sandy.s.. Έχω την αίσθηση πως κάθε φορά τα παπούτσια που έχουν είναι όλο και πιο ωραία.. Ή είμαι απλά shoe-addict ;; Όπως και να έχει, μια τέτοια αγορά και μάλιστα σε τοοόσο χαμηλές τιμές, σου φτιάχνει τη διάθεση.. Και φυσικά το στυλ!

Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας κορίτσια μου όμορφα!!

~Περιμένω τα μηνύματά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη