Ένα πολύ διαφορετικό Σαββατόβραδο..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Ένα πολύ διαφορετικό Σαββατόβραδο..

Θα διάβασες λογικά χθες το άρθρο του queen για το πόσο ακόμη και τα ίδια μου τα κορίτσια στο γραφείο δε με γνώρισαν το Σάββατο το βράδυ..

IMG 9508

Και λογικά θα πήρε το μάτι σου και τα instagram posts και stories μου το Σαββατοκύριακο με την περίεργη και κάπως άσχετη με την εποχή ενδυμασία μας με τον άντρα μου..

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ρίξω φως στο τούνελ και να σου αποκαλύψω τον λόγο! Το Σάββατο το βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στα 30ά γενέθλια μιας καλής μας φίλης η οποία αποφάσισε να τα γιορτάσει διοργανώνοντας ένα πάρτυ, κάπως διαφορετικό..

Στην πρόσκληση αναγραφόταν πως το πάρτυ είχε Cosmic Disco θέμα και προφανώς το dressing code θα έπρεπε να είναι ανάλογο.. Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν επισκεφθήκαμε το αγαπημένο μας βεστιάριο (το Costumier στο κέντρο της Αθήνας) και επιλέξαμε τα κοστούμια μας. Φυσικά εγώ το εμπλούτισα και με άλλα σούπερ διαστημικά δικά μου αξεσουάρ όπως αυτή τη σούπερ αστραφτερή μπότα by Tsakiris Mallas και τα αγαπημένα μου Le Specs γυαλιά ηλίου. Το μακιγιάζ μου ήταν όλο σε λευκές και ασημί αποχρώσεις τόσο σε μάτια όσο και σε χείλη..

IMG 9297
IMG 9297

Βγαίνοντας από το σπίτι μας φυσικά όλοι μας κοιτούσαν περίεργα μιας και οι Απόκριες είναι ακόμη πολύ μακριά και όλοι πολύ λογικά αναρωτιόντουσαν πού μπορεί να πάμε ντυμένοι έτσι.. Οι στολές μας ήταν τόσο προσεγμένες που ο άντρας μου πήρε μέχρι και υποψηφιότητα για την καλύτερη στολή του πάρτυ!

IMG 9508
IMG 9508

Σε ρυθμούς disco η βραδιά κύλησε υπέροχα κι εμείς περάσαμε φανταστικά! Φυσικά ακόμη και οι πιο στενοί μας φίλοι δυσκολεύτηκαν πολύ να μας γνωρίσουν όταν φτάσαμε στο πάρτυ!

Εκτός από τη στολή που διάλεξα θα σου δείξω και την αρχική μου δεύτερή επιλογή..

IMG 9185

Θα με βρεις στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram.. Αναμένω να μου πεις κι εσύ αν έκανα καλά που προτίμησα την άλλη!

xx,

Ισμήνη