Η Ισμήνη μας βρήκε τα πιο επικά παλτό της σεζόν, στην Ελλάδα!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η Ισμήνη μας βρήκε τα πιο επικά παλτό της σεζόν, στην Ελλάδα!

Plus: Tips για τα εορταστικά μας outfits!

Μη μου πεις πως δεν έχεις δει το Suits, ίσως μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, που βασικά τη βλέπεις κυρίως για να παρακολουθείς τα απίθανα outfits της Gina Torres, κοινώς Jessica Pearson (διευθύντρια μιας δικηγορικής εταιρείας) και της soon to be princess Meghan Markle ή αλλιώς Rachel Zane.

Λοιπόν εδώ και καιρό που το παρακολουθώ, έχω κατασταλάξει στο top 3 των εμφανίσεων στη σειρά και φυσικά δε μπορώ με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου το νούμερο 1, το πιο ωραίο και εντυπωσιακό πανωφόρι πουέχω δει τα τελευταία χρόνια... Απλά η Jessica εμφανίστηκε με αυτό και με άφησε εντελώς άναυδη.

its decision time suits

Σε camel χρώμα, λιτό, σε γραμμή Α με συγκλονιστικές γούνινες μανσέτες. Είπα από μέσα μου κάποια στιγμή θα το βρω αυτό το παλτό, με γούνινες μανσέτες, που θα μου πάει... Και κορίτσια μου, κάθεστε;;; Μας βρήκα τις πιο ωραίες παραλλαγές του. Και φυσικά στην Ελλάδα!

Στην κλασσική βόλτα που κάνω στα μαγαζιά (για να είμαι πάντα ενήμερη όλων των τελευταίων εξελίξεων όπως καταλαβαίνεις) αντίκρυσα στο κέντρο της Κηφισιάς ένα νέο κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα. Σίγουρα θα ξέρεις τα ρούχα Hype και από παλιά. Η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπα να μπω να ρίξω μια ματιά στα γιορτινά και να σας κάνω ένα ωραίο θεματάκι.. Πριν το κάνω όμως, σας παρουσιάζω τα δύο υπέρτατα παλτό, το ένα σε ίδια σχεδόν γραμμή σε ροζ-nude απόχρωση και το άλλο σε ασπρόμαυρο και μάλιστα με οικολογική γουνίτσα στις μανσέτες για να είμαστε και εντάξει με τη συνείδησή μας! Είμαι πολύ περήφανη για την ανακάλυψή μου αυτή. Voila!

IMG 1566 copy
IMG 1614
IMG 1614

Τώρα που το είδες κι εσύ, έτριψες τα μάτια σου; Φανταστικές ανακαλύψεις! Και φυσικά σου βρήκα και ωραιότατα βραδινά φορέματα σε πολλά σχέδια για όλα τα γούστα και τα φωτογράφισα για να πάρεις μια ιδέα!

IMG 1683 copy
IMG 2212

Ολόσωμη φόρμα με στρας στην πλάτη

Φόρεμα βελούδινο με δέσιμο

Φόρεμα με φουντάκια στα μανίκια

Φόρεμα κρουαζέ με παγιέτες

Φόρεμα με τσόκερ στο λαιμό

Και το πιο αγαπημένο μου από όλα...

IMG 1714 copy

Επίσης, λάτρεψα αυτά τα tops και τα πουκαμισάκια που θα τα βρεις σε λευκό αλλά και σε μαύρο! Sorry not sorry :)

IMG 1632 copy
IMG 1632 copy

Τελευταίο σου άφησα ένα μπουφάν που ανήκει σε μία πολύ τελευταία τάση μεγάλων οίκων στο εξωτερικό. Πρόκειται για το κλασσικό φουσκωτό μας μακρύ outerwear μπουφάν, σε μια πολύ ανανεωμένη εκδοχή του, με διάφορα χοντρά bands με λέξεις στα μανίκια. Γιατί, ποιος ξέρει, όλο και σε κάποιο χιονοδρομικό μπορεί να βρεθούμε αυτές τις ημέρες!

IMG 1658
IMG 1658

Τα Hype αυτά ρούχα θα τα βρεις εκτός των καταστημάτων και στο e-shop τους, καθώς και στις σελίδες τους σε https://www.facebook.com/hype.gr/ και https://www.instagram.com/hype.gr/.

Ακόμη κάθεσαι; Τρέξε κι εσύ να τα δοκιμάσεις!

Θα με βρεις ΕΔΩ.

ΧΧ,

Ισμήνη