Εσύ τι παπούτσια θα φορέσεις φέτος τις γιορτές;

Ισμήνη Νταφοπούλου
Εσύ τι παπούτσια θα φορέσεις φέτος τις γιορτές;

Η Ισμήνη μας δείχνει τις δικές της προτάσεις!

Καλημέρα κορίτσια μου,

Christmas is just around the corner όπως θα έλεγε και μια Αγγλίδα φίλη μου και φυσικά είμαι τοοοόσο έτοιμη για τις γιορτινές ημέρες!

Τα καλέσματα των ημερών μας περιμένουν, αλλά που να βρω πάλι χρόνο για ακόμα μία βόλτα στα μαγαζιά..; Νομίζεις θα το έβαζα κάτω όμως; Μπήκα στο eshop της MIGATO και διάλεξα τα πιο ωραία παπούτσια για τη σεζόν αυτή. Έρχονται φυσικά σχεδόν την επόμενη ημέρα στην πόρτα σου. Μόλις τα έλαβα ήδη ετοίμασα και τα outfits-προτάσεις των επόμενων ημερών!

Χιχι! Καλοφόρετα!

Αρχικά, δε θα βγεις για κανένα χαλαρό καφέ ή brunch με τις φίλες σου; Είναι τόσο ωραία στολισμένα όλα εκεί έξω! Αυτή τη φορά δε σου προτείνω το κλασικό jeans-sneakers στυλ αλλά, μέρες που είναι, βάλε μια ωραία ψηλόμεση φαρδιά φούστα με ένα πουκάμισο και το μποτάκι με το χοντρό τακούνι. Εγώ ξετρελαίνομαι να μπερδεύω floral με prints και στη συγκεκριμένη περίπτωση floral με καρώ!

IMG 3151
IMG 3151

Μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι με κέντημα, θα το βρεις εδώ

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων αν κι εσύ -όπως συνηθίζεται- το περνάς σε πάρτυ ή κάλεσμα σπιτικό με φίλους, σου δείχνω την πιο στιλάτη και άνετη over the knee μπότα και δες σε παρακαλώ πόσο εντυπωσιακή η λεπτομέρεια του τακουνιού της!

IMG 3181
IMG 3181
IMG 3181

Μαύρη μπότα πάνω από το γόνατο, με κεντημένο τακούνι, θα το βρεις εδώ

Και αν το τραπέζι των Χριστουγέννων σου γίνει οικογενειακό και θέλεις κάτι λίγο πιο απλό αλλά και σικ, δες κι αυτή την over the knee μπότα, που σου χαρίζει μεν ύψος χωρίς να είναι κουραστική και μπορείς να τη βάλεις με όποιο φόρεμα σου αρέσει! Ταιριάζει πραγματικά με όλα! Και το ανανεωμένο σχήμα σε backpack, πάντα βολικό και στιλάτο.

IMG 3304

Μαύρη μπότα πάνω από το γόνατο με μεσαίο τακούνι, θα την βρεις εδώ

IMG 3304
IMG 3304

Μαύρο βελούδινο backpack, θα το βρεις εδώ

Για βόλτα στο βουνό, αν ζεις σε περιοχή που το επιτρέπει, φόρα τα χοντρά σου ζεστά καλτσάκια και την πιο στυλάτη μπότα ιππασίας με το φουσκωτό σου μπουφάν και είσαι έτοιμη!

IMG 3261
IMG 3261

Η συγκεκριμένη είναι δερμάτινη, από τη νέα Leather Collection της MIGATO, και πάρα πολύ άνετη!

Μαύρη δερμάτινη μπότα ιππασίας θα την βρεις εδώ

Και τέλος -φυσικά- η πιο chic επιλογή, κατ'εμέ, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Ξέχασε τις φιάπες και τα 15ποντα σούπερ άβολα και χοντροκομμένα παπούτσια που φορούσαμε μέχρι και πέρυσι... Το chic τύπου μπαρέτα γοβάκι είναι και πάλι στη μόδα και σου βρήκα το πιο όμορφο από όλα! Και μάλιστα με σούπερ βραδινό φάκελο που ταιριάζει τέλεια. Θα το λατρέψεις κι εσύ!!

IMG 3257

Γόβες με μπαρέτα και μαύρα κρύσταλλα θα τις βρεις εδώ

IMG 3257
IMG 3257

Μαύρος σουέντ φάκελος με κρύσταλλα, θα τον βρεις εδώ

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα και εσύ μπορείς να δεις πολλά περισσότερα σχέδια από παπούτσια και τσάντες, τόσο για τις casual όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις των γιορτών, στο www.migato.com

Περιμένω τα δικά σου αγαπημένα ΕΔΩ :)

ΧΧ,

Ισμήνη