Οι εμφανίσεις μου στο Madwalk 2018 & το ανατρεπτικό look στο κόκκινο χαλί

Έβελυν Καζαντζόγλου
Οι εμφανίσεις μου στο Madwalk 2018 & το ανατρεπτικό look στο κόκκινο χαλί

Στο κόκκινο χαλί πρέπει να φοράμε μόνο ψηλοτάκουνα; Εσύ τι λες; 

Παγκόσμια μέρα ευτυχίας σήμερα και δεν θα μπορούσα να γράψω καλύτερο post για να συνδυαστεί με την ημέρα.

Madwalk... το πιο fashion event της χρονιάς για την Ελλάδα και για εμένα. Ο χώρος που μπορώ να εκφραστώ και να είμαι ο εαυτός μου. Για αυτό και χτες το βράδυ επέλεξα να κάνω μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του madwalk που με εκφράζει απόλυτα αυτό τον καιρό. Φόρεσα κάτι άνετο, εύκολο, cool και την ίδια στιγμή σύγχρονο. Θα μου πεις ,κόκκινο χαλί και πας με τα sneakers σου; Ναι! Φυσικά... δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο dress code που, στην συγκεκριμένη βραδιά, το απαγόρευε και το συγκεκριμένο outfit νιώθω πως ταίριαζε άψογα.

6467 EVELIN KAZANTZOGLOY 1932018

Pijama look

Sneakers @puma

Σκουλαρίκια @follifollie

Petite Malle clutch @louisvuitton

Hair : ΝίκοςΜενεγάκης

Make up : Mac cosmetics crew

Fast forward στο τελευταίο show της βραδιάς και στον απόλυτο σχεδιαστή της πολυτέλειας τον Vretto Vrettako. Ένας σχεδιαστής που τα ρούχα του τα έχουν φορέσει οι μεγαλύτερες stars του εξωτερικού, όπως η Beyoncé και η JLo. Είχα την τιμή να ανοίξω το show με ένα διαφορετικό νυφικό με μια ουρά 6 μέτρων, υπό τους ήχους της Ελένης Φουρέιρα που ξέρει πώς να απογειώνει κάθε show με τον δικό της μοναδικό τρόπο ? (Φουρέιρα αν με διαβάζεις σκιιίσε στην Eurovision #GoCyprus). Εννοείται, πως μαλλιά και make up τα άλλαξα και αν αναρωτιέσαι πώς, θα σου πω ευθύς αμέσως.

Στο κόκκινο χαλί φρόντισα να έχω ένα look που θα λειτουργούσε σαν βάση για το look του show. Έκανα ένα wet look στα μαλλιά για να μεταμορφωθεί σε αυτή τη wet βανγκ/μοϊκάνα του show και στα μάτια έβαλα λίγο μαύρο μαλακό μολύβι και ελαφριά σκιά για να μπορέσω μετά να το μεταμορφώσω σε αυτό το glittery dark look.

Άντε και του χρόνου!!!

Μέχρι το επόμενο post ....Hugs and kisses !

Υ.γ Δες το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που τράβηξα για εσένα στην gallery παρακάτω.

Περιμένω τις εντυπώσεις σου και τις προτάσεις σου για το επόμενο blog post μου εδώ.