Πώς θα καταφέρεις να είσαι stylish στο νησί χωρίς να ρίξεις πολλά μέσα στη βαλίτσα σου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Πώς θα καταφέρεις να είσαι stylish στο νησί χωρίς να ρίξεις πολλά μέσα στη βαλίτσα σου

Είμαι εδώ για να σου δείξω τι κρύβεται (και φέτος) μέσα στη δική μου!

Επιτέλους διακοπές , επιτέλους ξεκούραση, επιτέλους λίγο αλλαγή σκηνικού, έστω και αν αυτό διαρκεί για λίγες μέρες όπως τώρα στις διακοπές του Πάσχα.

Η πιο κλασική ερώτηση, όταν φεύγεις για λίγες μέρες , ειδικά τέτοια εποχή που ο καιρός έχει τα πάνω του και τα κάτω του, είναι «τι θα πάρεις μαζί σου». Ε! Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τι θα πάρω μαζί μου αυτές τις μέρες που θα πάω σε νησί. Έφτιαξα τη βαλίτσα μου και την φωτογράφισα (παράλληλα) μόνο για εσένα. ❤

EVELYN DIAKOPES PASXA 2

Beauty comes first:

Αρχικά, θέλω να σου πω, πως έχω ένα νεσεσέρ πάντα έτοιμο, καθώς ταξιδεύω πολύ συχνά με όλα τα απαραίτητα σε mini size (το άρωμα το τεράστιο είναι γιατί ξέχασα να προμηθευτώ δείγμα του αρώματός μου, καλά να πάθω). Το ίδιο και με τα καλλυντικά μου.Μη νομίζεις ότι χρησιμοποιώ πολλά. Τα ίδια και τα ίδια βάζω όλη μου τη ζωή με μικρές παραλλαγές. Παρθένος στο ζώδιο!

EVELYN VALITSA KALLUNTIKA

Shoe me:

Πάω σε νησί, όποτε δεν πρόκειται να χαλάσω την άνεσή μου με υπερβολές και που πήρα το μποτίνι με το χοντρό τακούνι για το βράδυ της Ανάστασης, πολύ μου είναι. Ιδανικά θέλω να κυκλοφορώ μόνο με τα sneakers μου σε λευκό, γκρι, για να μην σκέφτομαι καθόλου, αν ταιριάζουν. Γιατί πολύ απλά αυτά τα χρώματα ταιριάζουν με όλα. Αν σου αρέσουν τα σκαρπίνια και σου πάνε (εμένα με τίποτα, yak) μπορείς να πάρεις και από αυτά μαζί σου.

EVELYN VALITSA PAPOUTSIA

Πάντα Pants

Μόλις έβγαλα τη φωτογραφία συνειδητοποίησα πως φέτος το Πάσχα, δεν σκοπεύω να βάλω ούτε μια φούστα. Μην με ρωτάς γιατί. Φάση είναι, θα περάσει. Έχω πάρει μαζί μου παντελόνια εύκολα που συνδυάζονται με όλα και φοριούνται και πρωί και βράδυ. Η ολόσωμη φόρμα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

EVELYN VALITSA ROUXA

Top of the top

Πλεκτά, T-shirt’s, πουκάμισα και πολύ ρίγα, γιατί αυτή την εποχή και ειδικά σε ένα νησί φοριούνται πολύ αυτά. Ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορώ να «παίξω».

Work it baby

Ναι, ναι πήρα ρούχα μαζί μου που θυμίζουν «γυμναστήριο». Τώρα μεταξύ μας, λίγο δύσκολο να γυμναστώ στις διακοπές μου, αλλά είναι η πιο εύκολη, χαλαρή και stylish λύση που μπορεί να έχεις, στις διακοπές σου. Χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες, έχεις κάνει ένα perfect look. Athleisure το λες και τελείωσες. «Τσίμπησα» και ένα μαγιό, γιατί ... YOLO.

EVELYN VALITSA ATHLESUIRE

Cover up

Λίγα λόγια εδώ . Δερμάτινο, jean και παλτό σε γήινη απόχρωση. Αν θες μπορείς να προσθέσεις κ μια εσάρπα, αν πηγαίνεις κάπου(όπως εγώ) ,που ο καιρός είναι εντελώς απρόβλεπτος.

EVELYN VALITSA PANWFORIA

Final touch

Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν ένα look και φυσικά μπορούν να το απογειώσουν. Εγώ βασίζομαι σε αυτά και εννοείται πήρα μαζί μου, φουλάρια (βλέπε παλιό post για το πως να τα φορέσεις) , χρυσά κοσμήματα γιατί «κολλάνε» περισσότερο με τις επιλογές στα ρούχα μου, γυαλιά να φορέσουν μέχρι και οι πελεκάνοι του νησιού και 2 τσάντες που τις φοράω χειμώνα/καλοκαίρι, βρέξει/χιονίσει.

EVELYN VALITSA AKSESOUAR

Δεν θέλει κόπο ... θέλει τρόπο.

Α! Και επειδή σε ξέρω θα με ρωτήσεις πόσες βαλίτσες πήρα... μόνο μια 20 κιλών (και αυτά ζυγίζουν 15).

Hugs and kisses

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, υγεία και αγάπη σε εσένα και την οικογένειά σου.

Μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου στο instagram ή να μου δώσεις κάποια ιδέα για το επόμενο Blog post μου.