Τι παπούτσια φοράμε αυτήν την εποχή για να είμαστε στιλάτες;

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τι παπούτσια φοράμε αυτήν την εποχή για να είμαστε στιλάτες;

Ξέρω πως έχεις βαρεθεί τα ankle boots και σου έχω τη λύση. Μάλλον... τις λύσεις!

Άνοιξη ! Από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου, από τις πιο χαρούμενες και συγχρόνως από τις πιο δύσκολες όσον αφορά το styling. Μια από τις πιο κλασικές ερωτήσεις που κάνουμε όλες οι γυναίκες είναι : «τι παπούτσια φοράμε τώρα;» Λοιπόν σου έχω την λίστα από τα παπούτσια που φοράω τέτοια εποχή και από αυτά που δε φοράω (αλλά εσένα ίσως σου πάνε).

Ξεκινάω με τα αγαπημένα sneakers.

evelynkazantzoglou papoutsia anoixis

Άνετα, εύκολα σε ανοιχτές αποχρώσεις που επιτέλους απομυθοποιήθηκαν και μπορούν να φορεθούν με φόρμες αλλά και με κοστούμια. Διάθεση να έχεις να αλλάζεις looks.

Ψηλοτάκουνα

evelynkazantzoglou goves

Λέω ναι στις γόβες και «πάνω στην τρέλα» σε κανένα πέδιλο που μπορείς μια (όχι βροχερή) μέρα να το βάλεις με κλασικές κάλτσες ή διχτυωτές κάλτσες. Το καλσόν το ξεχνάμε επίσημα. Μαύρο , άσπρο και χρώμα κατά προτίμηση ροζ , μπλε, πράσινο . Όλες τις ώρες της ημέρας, αρκεί να μπορείς να τα περπατήσεις. Η μισή γοητεία στα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι στο περπάτημα και τον αέρα που έχεις. (Σε ένα άλλο post θα σου δείξω τον τρόπο για να είσαι πάντα άνετη με τακούνια). Stay tuned.

Last but not least τα... mules.

evelynkazantzoglou mules

Μεταξύ μας τώρα... μόνο αυτό το ζευγάρι έχω και είναι το μόνο που μου «κάθεται στο μάτι» . Δεν μου πάνε τι να κάνω. Αν σου πάνε εσένα σε χειροκροτώ γιατί μπορείς να κανείς πολλά looks ειδικά αυτήν την εποχή. Με παντελόνια στενά και φαρδιά, φορέματα, φούστες... οι επιλογές σου είναι απεριόριστες. Επίλεξε εύκολα χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε ή το καφέ δέρμα. Ζηλεύω...

Ξέρεις πως πάντα μπορείς να μου στέλνεις φωτό σου στο instagram από τα looks που έκανες εμπνευσμένη μέσα από το blog. Θα χαρώ πολύ!

Hugs and kisses

Οι αποχρώσεις κραγιόν που σε κάνουν να νιώθεις σέξι όλη μέρα