Το αγαπημένο σου στυλ τσάντας που θα αναδείξει όλα σου τα looks

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το αγαπημένο σου στυλ τσάντας που θα αναδείξει όλα σου τα looks

Καλημέρααα,

Σήμερα αποφάσισα να σου δείξω αυτές εδώ τις τσάντες που, μετά από παλαιότερη συνεργασία με την εταιρεία, συνέχισα να αγαπώ και κάθε σεζόν να τις ψάχνω διακαώς. Μιλάω φυσικά για τις τσάντες Trussardi Jeans. Πώς θα μπορούσα να μην τις αγαπώ άλλωστε, αφού όπως θα δεις πρόκειται για φοβερές τσάντες για όλες τις ώρες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, όποιο look κι αν διαλέξεις!

Πάμε να σου δείξω μερικές επιλογές για φέτος την άνοιξη...

Αρχικά, τις δύο πιο καθημερινές, για τα πιο casual looks μας.

Επέλεξα μία για τις ημέρες που τα επαγγελματικά ραντεβού γεμίζουν το πρόγραμμα και θέλω να έχω μια πιο προσεγμένη και καθωσπρέπει εμφάνιση.

Ακόμη και με jeans και το tshirt σου, είσαι έτοιμη από το πρωί μέχρι το απόγευμα!

LP2 0964

Και η δεύτερη, για τις ημέρες που θέλω να είμαι πιο χαλαρή. Το backpack σαν επιλογή θα σου λύσει τα χέρια ούτως ή άλλως, αλλά το συγκεκριμένο είναι μακράν το πιο στιλάτο που έχω κρατήσει!

LP2 0910

Επόμενη κατηγορία, οι λίγο πιο μεγάλες και άνετες τσάντες (οι λεγόμενες tote bags) που μπορείς να κρατήσεις παντού. Στη βόλτα με τις φίλες σου, στα μαγαζιά, στο γραφείο, φορώντας από ένα απλό φορεματάκι μέχρι και κοστούμι για εσένα που η δουλειά σου το επιβάλλει.

Αυτή είναι μία από τις πιο σοφές επιλογές κατ'εμέ, καθώς σου προσφέρει την άνεση μιας tote bag, χωρίς όμως να νιώθεις πως κουβαλάς κάτι "πρόχειρο". Το πιο τετραγωνισμένο και αυστηρό σχήμα της θα σε κάνει να νιώθεις καλοντυμένη ακόμη και με το πιο απλό outfit!

LP2 1152

Επίσης, έχεις κι εσύ τη μαμά σου να σου λέει μέρα νύχτα πόσο σημαντικό είναι να έχεις στη ντουλάπα σου μια tote bag σε ταμπά χρώμα γιατί ταιριάζει με όλα;; Ειδικά με το total black? Γιατί η δική μου επιμένει τόσο που τελικά πείστηκα. Δε μπορώ να πω πως ήμουν ποτέ μεγάλη fan του ταμπά χρώματος αλλά τελικά πώς γίνεται να ταιριάζει με ΟΛΑ! Περισσότερο κι από την αντίστοιχη μαύρη... Αχ μανούλα πάλι δίκιο είχες!

LP2 1129

Θα προχωρήσω με μερικές επιλογές για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις, σε κάποιο dinner, βόλτα για ποτό, κάποια δεξίωση κλπ. Ο μικρός φάκελος είναι που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη αλλά συνήθως είναι λίγο βαρετός... Έτσι ενθουσιάστηκα με τα φακελάκια της Trussardi γιατί σου δίνουν τόσες χρωματικές επιλογές αλλά και γιατί οι υφές και τα υλικά τους ξεφεύγουν από τα κλασσικά και συνηθισμένα και έτσι μπορείς να κρατάς έναν ωραίο φάκελο, όμως πολύ πιο ιδιαίτερο!

LP2 1227
LP2 1227
LP2 1227
LP2 1227

Και άφησα για τελευταία την πιο αγαπημένη μου, την τσάντα που μπορεί να σε πάει από το πρωί στο γραφείο, μετά γυμναστήριο και μετά ποτό (με το βραδινό τσαντάκι που θα έχεις κρύψει μέσα) καθώς χωράει τα πάντα!

LP2 0987

Ακόμη και για ένα απρόσμενο ταξίδι για Σαββατοκύριακο, χωράει άνετα τα απολύτως απαραίτητα. Και μπορείς να την κρατήσεις, ή να την κρεμάσεις στον ώμο σου (ανάλογα το τι κουβαλάς χαχα!)

LP2 1077

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου τσάντα για αυτή τη σεζόν;

Ανακάλυψε περισσότερα για τη συλλογή Trussardi Jeans στα social media, πατώντας εδω!

Facebook

Instagram

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION
ΤΗΛ.: 210 7239974 | EMAIL: info@motiva-fashion.com
www.motiva-fashion.com

χχ,

Ισμήνη