Erotokritos: Ο σχεδιαστής που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα «πλεκτά» και τα «prints»

Έβελυν Καζαντζόγλου
Erotokritos: Ο σχεδιαστής που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα «πλεκτά» και τα «prints»

...με τα ρούχα του μπορείς να κανείς άπειρους συνδυασμούς . 

Καλημέρα όλη μέρα!!

Ξεκίνησα τις «βόλτες» με το blog μου στους σχεδιαστές και ο πρώτος μου σταθμός είναι ένας Κύπριος σχεδιαστής που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Θυμάμαι μικρή όταν δούλευα ως μοντέλο στο Λονδίνο πήγαινα στα Selfridges και θαύμαζα τα ρούχα του. Μια μέρα ένας υπάλληλος του καταστήματος μου αποκάλυψε πως ο σχεδιαστής που δοκίμαζα ήταν συμπατριώτης μου. Έτσι, λοιπόν, «γνώρισα» τον Erotokrito. Fast forward (μεγάλη πια) στο madwalk Κύπρου ήρθε και η face to face γνωριμία μας.

Το πλεκτό είναι το σήμα κατατεθέν του, χρώμα, prints και χαρούμενα σχέδια για όλες τις ηλικίες, για όλα τα γούστα, για όλες τις ώρες.

Ο Erotokritos ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για το must fashion project και εγώ έκανα την επίσκεψή μου στο showroom του στην Λευκωσία (η αλήθεια είναι πως δεν θα με χαλούσε να πήγαινα στο showroom που έχει και στο Παρίσι) για να δω... scratch that... για να φορέσω τα πάντα!

Α! Και το πιο σημαντικό ... με τα ρούχα του μπορείς να κανείς άπειρους συνδυασμούς . Μαγικό!

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την συνάντησή μας αυτή!

Join me...

Περιμένω στο instagram τις φωτογραφίες από τα looks που έκανες εμπνευσμένη μέσα από το blog, όπως και τις ερωτήσεις σου. Θα χαρώ πολύ!