Έρωτας, αγάπη, ένταση και τσακωμοί. Όλα μέσα σε ένα «κρυφτό».

Έβελυν Καζαντζόγλου
Έρωτας, αγάπη, ένταση και τσακωμοί. Όλα μέσα σε ένα «κρυφτό».

Holaaaa!!!

Άργησα λίγο ... αλλά το συγκεκριμένο post έπρεπε να γίνει. Είχα τόσο υλικό στο κινητό μου και δεν το μοιραζόμουν μαζί σου; Ντροπή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα!

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα vídeo clip στο οποίο έζησα όλη μου την ζωή -κυριολεκτικά- (σε 5 λεπτά παρά κάτι) δίπλα στον Χρήστο Μάστορα και όχι μόνο...Έρωτας, αγάπη, ένταση, τσακωμοί, αποχωρισμοί, δάκρυα, χαρά και ένα... μωρό όλα μέσα στο «κρυφτό».

Ήταν ένα απόγευμα Δευτέρας, μετά ακριβώς την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο στην Κύπρο,όταν πήρα το αεροπλάνο, προσγειώθηκα στην Αθήνα και ο Κώστας με περίμενε με μια ταμπελίτσα με όλα τα ονόματά μου (ναι έχω 3! Έβελυν - Θεώνη -Κρίστα).

Μετά την πρώτη μου ατάκα σε όλους «Συγγνώμη αν σας ταλαιπωρήσω», ακολούθησαν 3 μέρες γυρισμάτων. Στις δύο ήμουν εγώ και την τελευταία τη γύρισε μόνος του ο Χρήστος με τα υπόλοιπα παιδιά. Έντεκα locations (aka τοποθεσίες), ένα τρέξιμο ώστε να προλάβουμε το φως την κατάλληλη στιγμή για να βγει το τέλειο πλάνο από τον Αλέξη Κωνσταντινίδη και τον Κώστα Μαυρογέννη να προσπαθεί να μας συντονίσει να μην ξεχάσουμε ούτε μια σκηνή. Στην παρέα μας είχαμε, επίσης, τον Θάνο Λαϊτσα να μας ξετρελαίνει με τις φωτογραφιάρες του και όλη η ομάδα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, μιας και είχαμε πίεση χρόνου να προλάβουμε να κάνουμε γυρίσματα μιας εβδομάδας κυριολεκτικά σε λίγες ώρες. We dit it ομως.

krufto 1

Κάτι που με εντυπωσίασε και έχω να το συζητάω από τότε, είναι το ποσό ενωμένη είναι αυτή η ομάδα. Και κάπου εδώ θα πω κάτι που έχει γραφτεί και ειπωθεί ξανά και ξανά... «Ποσό ταλαντούχος είναι πια αυτός ο Μάστορας;»!

Και δεν το λέω γιατί ναι είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης ή επειδή έχει μια υπέροχη καλλιτεχνική μάτια , αφού δε νομίζω να περίμενε κανείς να το διαπιστώσω εγώ αυτό πρώτη. It’s a true fact! We all know that already.

Είναι γεγονός πως ,για τον κόσμο που δεν με ξέρει προσωπικά , μια “σχεδόν ατσαλάκωτη περσόνα “ και εκείνος κατάφερε να μου εξωτερικεύσει όλο αυτό το συναίσθημα που δεν ήξερα ούτε καν εγώ η ίδια ότι μπορούσα να βγάλω από μέσα μου. Πώς το είδε και μου πρότεινε να το γυρίσουμε αυτό μαζί, μόνο του μυαλό του και οι μέλισσες το ξέρουν.

Εγώ σε αυτό το σημείο το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω (ξανά) όλα τα παιδιά και να είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Όπως είπα και σε εκείνους, φρόντισαν ώστε «να έχω και κάτι να δείχνω στα εγγόνια μου».

Special thanx to my super talented stylist third kiddo Γιώργος Χαντζόπουλος

Ακολουθεί πλούσιο υλικό στην παρακάτω gallery!

Για δες ξανά το vídeo clip τώρα που ξέρεις λίγα παραπάνω...



Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram