Το μυστικό μου για λαμπερά μαλλιά και δέρμα!

Έβελυν Καζαντζόγλου
Το μυστικό μου για λαμπερά μαλλιά και δέρμα!

Ένα μαγικό ξηρό λάδι για όλες τις χρήσεις που χωράει εύκολα στην τσάντα ή την βαλίτσα και σε κάνει να λάμπεις όλο τον χρόνο!

Hiiii girls

Μια από τις πιο κλασικές ερωτήσεις που μου κάνετε είναι, πως διατηρώ τα μαλλιά και το δέρμα μου τόσο λαμπερά. Πολλοί φαντάζονται πως θέλει πολύ κόπο. Στην πραγματικότητα θέλει απλά τρόπο.

Και ποιος είναι αυτός; Ένα μαγικό ξηρό λάδι για όλες τις χρήσεις που χωράει εύκολα στην τσάντα ή την βαλίτσα και σε κάνει να λάμπεις όλο τον χρόνο!

Η ανακάλυψη που έκανα και με ενθουσίασε είναι το DRY OIL από τη YOUTHLAB., το οποίο βέβαια δεν είναι ένα απλό λάδι, αλλά ένα λάδι 3 σε 1 - για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Δηλαδή με ένα και μόνο προϊόν καλύπτεις όλες τις ανάγκες του σώματός σου, αφού προσφέρει εντατική ενυδάτωση, θρέψη, έχει αντιοξειδωτική δράση έναντι στις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση και ταυτόχρονα δίνει τη λάμψη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες!

dry oil 3

Στα συν του DRY OIL που ξεχώρισα εγώ, αλλά και γενικά το κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ελαίων, όπως είναι η ενυδάτωση και η θρέψη, απομονώνοντας ταυτόχρονα τα μειονεκτήματά τους αφού έχει ελαφριά υφή, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα! Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα σου προσλαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά χωρίς να είναι λιπαρό και η αίσθηση που σου αφήνει θα σε ενθουσιάσει πραγματικά!

Συνεπώς αν θα με ρωτήσεις εσύ που έχεις λιπαρό δέρμα σαν εμένα «γίνεται να το χρησιμοποιήσω;» όπως καταλαβαίνεις η απάντηση είναι Ναι, και πάλι ναι!

Και ποια είναι τα “δυνατά” στοιχεία του DRY OIL;

Για τα μαλλιά: Μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα, παρέχει προστασία από τη θερμότητα και τις βαφές και αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

dry oil 4

Για το δέρμα: Ενδυναμώνει την επιδερμίδα για να κρατήσει την υγρασία της και βοηθάει τον οργανισμό να παράγει το δικό του υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο… άρα μιλάμε για βαθιά ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

dry oil 5

Έξτρα tip (δοκιμασμένο ;-) ): Καθώς το τοποθετείτε στα μαλλιά σας, με μία απλή κίνηση περνάτε το DRY OIL και πάνω από τα νύχια σας, αφού είναι ιδανικό για την ενδυνάμωσή τους. Με ένα σμπάρο… !

Τώρα αν το ερωτευτείς όπως και εγώ μπορώ να σου πω και 5+1 extraordinaire τρόπους να το χρησιμοποιήσεις, πέρα από τους εμφανής:

  1. Bath ritual: Στο μπάνιο μπορείς να προσθέσεις λίγες σταγόνες μαζί με το αφρόλουτρο για θρέψη
  2. Make up tip: Μπορείς να βάλεις ακόμα και 1-2 σταγόνες στο makeup για λάμψη
  3. Hair Styling tip: Βάλε στις παλάμες σου λίγες σταγόνες και «τσαλάκωσε» τα μαλλιά για να αποκτήσουν κίνηση και νεύρο
  4. Hair protection: Ένα άλλο κόλπο που κάνω την προηγούμενη ημέρα πριν τη βαφή, απλώνω κατά μήκος της τρίχας για θρέψη και προστασία από τα χημικά της βαφής
  5. Sun care hair protection: Απλώνω στα μαλλιά για προστασία από τη θάλασσα και τον ήλιο
  6. Massage ritual: Και για το τέλος το καλύτερο: Κάνω μασάζ σε όλο το σώμα για χαλάρωση από την ένταση της ημέρας

Να σημειώσω, για όσους δεν την ξέρετε, ότι η YOUTH LAB. είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία έχει μια πλήρη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, με δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, χωρίς parabens και γλουτένη, που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Που θα βρεις το DRY OIL αλλά και όλη τη σειρά περιποίησης της YOUTH LAB.;

Σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία και στην ιστοσελίδα www.youthlab.com.