Ήρθε η ώρα να μάθουμε μαζί νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς

Κωνσταντίνος Ρωμανός
Ήρθε η ώρα να μάθουμε μαζί νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Είμαι ο Κωνσταντίνος Ρωμανός και θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο blog “Mr Positive” !

Για αρχή, θέλω να σου πω μερικά λόγια σχετικά με το ποιος είμαι. Γεννήθηκα το 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσα στις Βρυξέλλες. Σε νεαρή ηλικία ανακάλυψα το ενδιαφέρον μου για τη λειτουργία της ανθρώπινης σκέψης, την υποσυνείδητη επιρροή καθώς και την τέχνη της γλώσσας του σώματος.

Αυτό το ενδιαφέρον εξελίχθηκε σε πάθος, το οποίο με τη σειρά του με οδήγησε στο να βραβευτώ ως καλύτερος μένταλιστ της Ευρώπης για το έτος 2014. Στα 18 μου πήγα στην Αγγλία, όπου σπούδασα «Ψυχολογία» και σε μεταπτυχιακό επίπεδο ασχολήθηκα με την κλινική υπνοθεραπεία. Τέλος εκπαιδεύτηκα στο life coaching από ένα από τους κορυφαίους Βρετανούς ειδικούς.

Όπως ήδη ανέφερα, το παρόν blog ονομάζεται “Mr Positive”. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι στόχος μου είναι να ασχοληθούμε μόνο με όσα μας βολεύουν, ώστε να δούμε τη ζωή μας κάτω από μια πιο θετική οπτική γωνία.Κάτι τέτοιο, άλλωστε, δε θα ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό. Τα άρθρα που θα ακολουθήσουν αποσκοπούν στο να σας δώσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να σας μυήσουν σε τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων, που θα επηρεάσουν τη ζωή τη δική σας και των τριγύρω σας, με όσο το δυνατό πιο θετικό τρόπο!

Κατά τη γνώμη μου (και πολλών άλλων), η ζωή μας είναι σε σημαντικό βαθμό αποτέλεσμα των σκέψεών μας. Μαθαίνοντας νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς, πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε ριζικά την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, σε μια διαδρομή νοητικής και πνευματικής εξέλιξης ,οπού μαζί θα μάθουμε όσα χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα τα όποια εμπόδια της ζωής αλλά και να συνειδητοποιήσουμε εγκαίρως (ή να εκτιμήσουμε καλύτερα ) και τις χαρές που η ίδια αυτή ζωή εμπεριέχει.