Amalfi: Ένα μαγικό μέρος, μία υπέροχη εμπειρία

Έβελυν Καζαντζόγλου
Amalfi: Ένα μαγικό μέρος, μία υπέροχη εμπειρία

Ένα location που έχουν αγαπήσει όλα τα instagram girls. Και εγώ, όπως θα καταλάβεις παρακάτω!

Holaaaa!!!

Όποιος αγαπά την Ιταλία να σηκώσει τώρα το χέρι του! Σε ποιον αρέσουν τα ταξίδια; Ποιος βάζει πινέζες στα μέρη που θέλει να επισκεφτεί; Αν είσαι σαν εμένα, βάλτο στόχο να πας σε κάποια φάση της ζωής σου, έστω και για μέρα οδικώς Αμάλφι.

Ένα μαγικό μέρος (σαν την Ελλάδα βέβαια δεν έχει να τα λέμε και αυτά αλλά είναι ωραίο να γυρίζουμε τον κόσμο), ένα γραφικό σημείο της γης, μια υπέροχη εμπειρία. Λένε πως σε εκείνο το μέρος πρέπει να πας με τον σύντροφο σου, εγώ πάντως που πήγα με τις φίλες μου πέρασα εξίσου φανταστικά.

Πώς πας εκεί;

Πήρα το αεροπλάνο, προσγειώθηκα Νάπολη και από εκεί οδικώς περίπου σε μιάμιση ώρα χωρίς κίνηση ήμουν σε αυτό το υπέροχο location.

To φαγητό;

Ό,τι πρέπει για να βάλεις κιλάκια. Δεν το λες οικονομικό, αλλά είναι όντως ωραίο. Δεν έφαγα κάπου μέτρια και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό. Ιταλική κουζίνα, μακαρόνια, πίτσες, θαλασσινά και παγωτό... πολύ παγωτό!

Η διασκέδαση;

Ε, εντάξει δεν είμαι και το κατάλληλο άτομο να ρωτήσεις για αυτό καθώς είμαι ξενέρωτη(ho,ho,ho) πια και δεν πολύ βγαίνω αργά το βράδυ, από ότι μου είπαν είχε κάτι club αλλά δεν ξετρελάθηκαν.

Τι αξίζει να κανείς;

Να πάρεις μια φωτογραφική μηχανή γιατί όπου και να πας είναι μια καλή στιγμή για φωτογραφία. Να πας στο Capri (εμείς πήγαμε με βαρκάκι) για μια μέρα γιατί είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει να το δεις. Να απολαύσεις τα λεμόνια(περιμένω Insta photo σου) που είναι άπειρα εκεί τριγύρω, τις μυρωδιές και τα γλυκά. Να πιεις ένα καφέ σε ένα παραδοσιακό καφέ και να νιώσεις Ιταλίδα (αν φας και το γλυκό που θα σου προσφέρουν δεν φταίω εγώ). Να γελάσεις με τις φίλες σου ή τον σύνοδο σου και να απολαύσεις αυτήν την εμπειρία γιατί οι αναμνήσεις είναι η μεγαλύτερη μας αποσκευή.

Ciaooooo

Υ.γ Δες στην παρακάτω gallery όλο το φωτογραφικό υλικό από αυτό μου το ταξίδι!

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram