Εσένα, τι γεύση έχει το καλοκαίρι σου;

Ισμήνη Νταφοπούλου
Εσένα, τι γεύση έχει το καλοκαίρι σου;

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή γεύση;;

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φανταστική νέα μέρα και κάθε μέρα ξυπνάω με όλο και καλύτερη διάθεση γιατί το καλοκαιράκι είναι εδώ, οι θερμοκρασία έχει ανέβει και οι διακοπές είναι όλο και πιο κοντά μας!!!!

Φυσικά όπως θα σου έχω ξαναπεί η γεύση του καλοκαιριού για μένα είναι μόνο μία… Φραουλένια!

Λατρεύω τις φράουλες, το κόκκινο ζουμερό τους χρώμα και οτιδήποτε κόκκινο μου θυμίζει τη λαχταριστή τους γεύση αλλά και το καλοκαιράκι!

Γι' αυτό θα με δεις και φέτος να φοράω πολύ συχνά total red looks σε μαγιουδάκια, beachwear, γυαλιά ηλίου, τσαντάκια, σανδαλάκια και όλα τα σχετικά! Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ και την ενυδάτωση των χειλιών μας που όπως σου έχω ξαναπεί, το lipbalm μου μαζί με το ρουζάκι μου δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ. Θα τα βρεις πάντα στην καλοκαιρινή μου τσάντα!

liposan ismini 2

Liposan γεύση φράουλα -σου το είχα ξαναδείξει και πέρυσι- γιατί κάθε χρόνο είναι η νούμερο ένα επιλογή για μένα.

Δίνει στα χείλη μια αίσθηση αλλά και όψη φρεσκάδας και τα κάνει ζουμερά και λεία. Αυτό όμως που βρίσκω αξεπέραστο είναι η υπέροχη μυρωδιά του που, όπου κι αν το βγάλω για να ανανεώσω, με την πρώτη επαφή με τα χείλη όλοι ρωτάνε τι μυρίζει τόσο ωραία και ψάχνουν γύρω τους να βρουν τι είναι...

liposan ismini 3

Ε αυτό δε μπορεί να μη σου αρέσει, πώς να το κάνουμε, είναι βρε παιδί μου μεγάλη υπόθεση! Να έχεις με ένα πέρασμα και ενυδατωμένα χείλη, και τέλεια φρέσκια όψη αλλά και την απίθανη, φανταστική, ανυπέρβλητη φραουλομυρωδιά του πιο κλασικού κι αγαπημένου lip balm του εμπορίου!

liposan ismini 4

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή γεύση;;
Δεν πιστεύω να φύγεις για φραουλοδιακοπές χωρίς αυτό στην τσάντα σου;;;

xx,
Ισμήνη