Το γρήγορο hairstyle tip με το μπουκάλι νερού που έγινε viral

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το γρήγορο hairstyle tip με το μπουκάλι νερού που έγινε viral

Εσύ θα το δοκίμαζες;;

Αυτές τις μέρες, ειδικά αν φημίζεσαι για τη μπγιουτοαγάπη σου (κοινώς αγάπη για το beauté) θα σε έχει σίγουρα καταπλήξει κι εσένα η είδηση του νέου επαναστατικού προϊόντος περιποίησης μαλλιών που κυκλοφόρησε από γνωστή εταιρεία (όχι ακόμη στην Ελλάδα) και έχει κυριολεκτικά διχάσει την παγκόσμια beauty κοινότητα!

Πρόκειται για ένα συνδυασμό του πολυαγαπημένου μας κυκλικού σίδερου με το κλασσικό μας πιστολάκι που υπόσχεται να χτενίσει τα μαλλιά μας... μόνο του! Με βάση την τεχνολογία του μέλλοντος, όπως αναφέρεται, με περιστροφικό ρεύμα αέρα τυλίγει μόνο του τα μαλλιά μας (αρκεί μόνο να πλησιάσεις την άκρη της τούφας κοντά του) και αφού τα τυλίξει, τα θερμαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργεί όγκο και μπούκλες με καμία δική μας κίνηση! Φυσικά όπως θα φαντάζεσαι η τιμή του είναι σούπερ απαγορευτική και λόγω αυτού κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού σε μικρές ποσότητες και άρα εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως!

Οι μεγαλύτερες beauty vloggers βέβαια δεν το άφησαν να περάσει έτσι και αποφάσισαν να το αντιγράψουν με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο. Έτσι τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο (που όλο και περισσότερες δοκιμάζουν στο σπίτι) στο οποίο διάφορες κοπέλες δοκιμάζουν το DIY trick με το πιστολάκι και το πλαστικό μπουκάλι που, όλως περιέργως, δίνει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα με τη συσκευή που αναφερεται παραπάνω!

Δες το βίντεο παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/BprN8cWApa1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εσύ θα το δοκίμαζες; Προσωπικά δε θα το πρότεινα!

Όσο fun και προσιτό κι αν φαίνεται, οφείλω να σε ενημερώσω για τη φήμη που κυκλοφορεί μεταξύ όσων το δοκίμασαν, πως το πλαστικό μπουκάλι σε αυτή τη φάση (λόγω της θερμότητας του αέρα) ζεσταίνεται πάρα πολύ με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται εξαιρετικά βλαβερές ουσίες τόσο για την τρίχα όσο και για αυτόν που το αναπνέει!

Κομμωτηριάκι ή το κλασικό μας σίδερο για μπούκλες και όλο μας το ταλέντο κορίτσια! :)

Αναμένω τις δικές σου σκέψεις ΕΔΩ.

xx,

Ισμήνη