Φεύγεις για Λονδίνο; Αυτά είναι τα πιο instagrammable μέρη για φωτογραφίσεις

Έβελυν Καζαντζόγλου
Φεύγεις για Λονδίνο; Αυτά είναι τα πιο instagrammable μέρη για φωτογραφίσεις

Ένας μίνι οδηγός για να δεις τα καλύτερα σημεία της πόλης αλλά και να βγάλεις και τις καλύτερες φωτογραφίες

London calling

Ένα ταξίδι που κάνω από τότε που με θυμάμαι καθώς κατάγομαι από την Σκωτία. Μια χώρα που σπούδασα, δούλεψα και λάτρεψα αργότερα για τις βόλτες μου.

Όταν φεύγω από το Λονδίνο πάντα γκρινιάζω ότι δεν μου έφτασαν οι μέρες για να κάνω όλα αυτά που θέλω. Όσες μέρες και αν κάτσω.

Αν όμως πούμε πως θελουμε κάποιες σούπερ ινσταγκραμικες φωτό θα σου πω αμέσως τα τοπ για εμένα locations.

Tower bridge. Ίσως το πιο αγαπημένο σποτ των influencers τα τελευταία χρόνια. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια βόλτα στο κάστρο που είναι ακριβώς από κάτω , το coppa club για φαγητό ή καφέ και φυσικά δεν ξεχνάς το London eye. Όλα είναι walking distance, αρκεί να μην βρέχει και θέλει μια μέρα γεμάτη για να τα γυρίσεις.

Oxford street. Στο διάζωμα στη μέση του δρόμου, με ένα κόκκινο bus να περνάει από δίπλα σου. Μόλι πετύχεις την λήψη, πετάγεσαι και δίπλα στην carnaby street.

Εννοείται αν θα βρεις τηλεφωνικό θάλαμο (έχει και κάτι υπέροχους μαύρους) και σε στάση του «μέτρο».

Hyde Park.Μια βόλτα στο Hyde park είναι πάντα στο πρόγραμμα ακόμη και αν βρίσκεσαι στο Λονδίνο για ελάχιστες μέρες. Έχει άπειρα σημεία για υπέροχες φωτογραφίες. Να φοράς άνετα παπούτσια αν θες να το ευχαριστηθείς.

Piccadilly Circus για τις τεράστιες οθόνες και τα θέατρα.

Brasserie of light στα Selfridges .Θα τρελαθείς με αυτό το τεράστιο άλογο. Επίσης μιας και μιλάμε για φαγητό και καφέ θα βρεις πολλά που έχουν αυτούς τους περιβόητους τοίχους με λουλούδια ή διαφορά αλλά στον τοίχο να βγάλεις μια φωτογραφία «χαρούμενη».

Notting Hill. Ψάχνοντας το βιβλιοπωλείο από την ταινία ''Μια βραδιά στο Notting Hill'', μην ξεχάσεις να κάνεις την στάση σου μπροστά από τα δεκάδες χρωματιστά σπίτια της γειτονιάς. Ροζ, μπλε, πράσινα, κίτρινα και άλλα πολλά.

Τα Harrods είναι ένας υπέροχος προορισμός ειδικά το βράδυ που φωτίζονται, θα ξετρελαθείς. Αυτή τη περίοδο έχει και το Fendi καφέ μέσα στον 5ο όροφο που δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω αυτήν τη φορά.

Μην ξεχάσεις το Big Ben παρακαλώ πολύ. Είναι must ή μάλλον θα είναι ξανά must μόλις είναι έτοιμο, καθώς εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται υπό συντήρηση.

Την επόμενη φορά θα προσθέσω λίγα περισσότερα, για την ώρα αυτά αρκούν αν πας για 5 μερούλες να γεμίσεις το feed σου.

Hugs and kisses


Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.