From Paris with love...! Με αυτά τα χρώματα θα είσαι πάντα chic και στιλάτη

Έβελυν Καζαντζόγλου
From Paris with love...! Με αυτά τα χρώματα θα είσαι πάντα chic και στιλάτη

Hellooooo stylish girls

Το σημερινό ποστ μου είναι αυτό που λέμε «διαχρονικό», θα το διαβάζεις ξανά και ξανά χειμώνα/καλοκαίρι, πρωί/βράδυ, με καλό ή κακό καιρό. Γιατί; Γιατί το μαύρο , το άσπρο και το ασπρόμαυρο είναι η πιο σωστή,chic και εύκολη επιλογή για το ντύσιμό σου.

Βγήκαμε στους δρόμους του Παρισιού την περίοδο του fashion week και σταθήκαμε με περηφάνεια με τις μονοχρωμίες και τις διχρωμίες. Στο Παρίσι μπορείς εύκολα να φορέσεις αυτά τα χρώματα, αλλά και γκρι και γήινα χρώματα. Αρέσουν αυτά εδώ.

Λευκό κοστούμι από τη μια με μικρές μαύρες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ και την must τσάντα «πουγκί». Από μέσα φόρεσα ζιβάγκο γιατί κάνει φοβερό κρύο, το ίδιο όμως κοστούμι μπορείς να το βάλεις με πουκάμισο από μέσα ή χωρίς τίποτα. Τα παπούτσια το καλοκαίρι μπορεί να μετατραπούν σε πέδιλα.

Black and white με το πιο cute κλασικό πουκάμισο που δένει στον λαιμό (pussy bow) θυμίζει Chanel, θυμίζει λίγο τη μαμά μας και εμείς μπορούμε να το εκμοντερνίσουμε με καμπάνα παντελόνι και καπέλο. Από πάνω μπορούμε να φορέσουμε παλτό μαύρο ή λευκό. Επίσης σε ένα διάφανο πουκάμισο μπορούμε να βάλουμε και σουτιέν μονόχρωμο από μέσα όχι υπερβολικά σέξι, για να το κάνουμε πιο βραδινό. Α! Πρόσεξες πως έχω την ίδια τσάντα με το πρώτο outfit ε;

Και περνάμε στο total black. Ποσό εύκολα μπορεί ένα απλό μαύρο τίποτα , να γίνει ένα υπερβολικά εντυπωσιακό outfit; Η απάντηση βρίσκεται στα αξεσουάρ! Εγώ είμαι φαν του χρυσού και φοράω και πολλά μαζί και δεν με νοιάζει αρκεί να είναι ίδια απόχρωση. Αν θέλετε να το «σπάσετε» λίγο μπορείτε εύκολα να βάλετε ένα λευκό πουκάμισο από μέσα. Αν και εγώ το βρίσκω chic όταν δεν είναι φορτωμένο με έξτρα ύφασμα. Αν δεν σας αρέσουν τα υπερβολικά αξεσουάρ πάλι μπορείς να το φορέσεις με ένα απλό έντονο κόκκινο κραγιόν.

Σε όλα τα outfits επέλεξα την ίδια μαύρη μπότα από μέσα. Σημαντικό στα παντελόνια είναι να προσέχουμε το τελείωμα του παντελονιού να μην είναι άσχημο με το παπούτσι που έχουμε επιλέξει.

Ps όλα μπορείς σε μια στιγμή να τα μεταμορφώσεις σε πιο cool με ένα ζευγάρι sneakers.

From Paris with love

Evelyn





Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.