Το καλοκαίρι στο Golden Hall είναι έχει άρωμα από κομψά κοσμήματα και γεύση από cool μαγιό

Το καλοκαίρι στο Golden Hall είναι έχει άρωμα από κομψά κοσμήματα και γεύση από cool μαγιό

Γιατί στη βαλίτσα των διακοπών μας χωράνε τα πάντα, με μία μόνο προϋπόθεση: να έχουν στυλ και υψηλή αισθητική.

Dionysia Kalapotharakou Golden Hall

Η Liz Taylor είχε πει πως «κουβαλούσε πάντα μία μικρή συλλογή από κοσμήματα μαζί της για την περίπτωση που κάτι συνέβαινε και χρειαζόταν τα διαμάντια της». Όταν το διαβάζεις αυτό μέσα στη μεσημεριανή ραστώνη του Ιουλίου σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν «οι ανάγκες» που θα προκύψουν φέτος να μπορούσαν να καλυφθούν με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια και η λύση σε όλα μας τα προβλήματα να ήταν μία σειρά από δαχτυλίδια. Με διαμάντια ή χωρίς. Μετά συνειδητοποιούμε πως δεν είμαστε η Liz Taylor -όσο αφορά τον αριθμό των γάμων σίγουρα όχι- και ιεραρχούμε λίγο διαφορετικά τις προτεραιότητές μας γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Και λέω «λίγο» γιατί τα κοσμήματα θα τα κρατήσουμε και εμείς στα must have items της σεζόν, στην ultra luxurious ή και στην πιο summerish εκδοχή τους. Πλάι σε αυτό όμως θα προσθέσουμε και μαγιό. Σοφιστικέ ολόσωμα και στυλάτα bikinis που θα αφήσουν το (αισθητικό) στίγμα μας ανεξίτηλο σε θάλασσες και ακτές και αξίζουν δικαιωματικά μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών μας. Αφού, λοιπόν, καταγράψαμε τις ανάγκες μας δεν μένει παρά να τις υλοποιήσουμε και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο στο Golden Hall. Στους δύο ορόφους αλλά και στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου μπορούμε να βρούμε τα πιο elegant κοσμήματα, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά για ολόκληρο τον χρόνο, και τα πιο chic μαγιό για κάθε σωματότυπο και στυλ. Αθλητικά bikinis, ολόσωμα με cool, καλοκαιρινά μοτίβα και retro ψηλόμεσα σχέδια φιγουράρουν πρώτα στη λίστα με τις αγορές μας ενώ στο ίδιο χαρτί δίνουν κάτι από τη λάμψη τους τα κοσμήματα από ασήμι και χρυσό, τα κομμάτια από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, τα «δώρα» που από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις μέσα στο Golden Hall ξέρεις ότι οφείλεις να τα κάνεις στον εαυτό σου. Αυτή η βόλτα μας, λοιπόν, έχει αυτά ακριβώς τα δύο χαρακτηριστικά: κοσμήματα και μαγιό, λάμψη και θάλασσα, καλοκαίρι και κομψότητα, έχει Golden Hall… και πάλι Golden Hall!

Oysho Magio oloswmo

#1 Μονόχρωμα μαγιό στο Oysho για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Σε λευκές, κόκκινες και κλασικές μπλε αποχρώσεις, εκεί βρήκα τα διαχρονικά κομμάτια που ψάχνω κάθε σεζόν. Αυτά που αγοράζεις φέτος και ξέρεις πως θα φοράς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα...

Yamamay magio rige

#2 Navy chic bikinis μόνο στο Yamamay

Μέσα στο Golden Hall μπορείς να ανακαλύψεις τη δική σου Γαλλική Ριβιέρα. Αισθητικά τουλάχιστον. Αρκεί να μπεις στο κατάστημα Yamamay και να κάνεις και εσύ, όπως και εγώ, τις σωστές επιλογές (λάθος δεν υπάρχουν, απλά ίσως αποκλείνεις λίγο από το French Style).

Calzedonia magio oloswmo

#3 Οι fans της δεκαετίας του '70 θα λατρέψουν τους κρίκους στη νέα συλλογή Calzedonia

Τα πιο κολακευτικά ολόσωμα και bikinis φέτος έχουν αυτήν τη μικρή, vintage λεπτομέρεια που τα κάνει τόσο κολακευτικά που θα θες να τα φοράς όλη τη μέρα. Με denim shorts ή μονόχρωμο παρεό, στις διακοπές αυτό είναι απολύτως εφικτό. Στην πόλη ίσως αντιμετωπίσεις ένα θέμα...

Celia Kritharioti mauro magio

#4 Elegant with a twist στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti και στα υπέρκομψα ολόσωμα μαγιό της


Το funky μάτι που έχουν πάνω τους κεντημένο όλα τα ολόσωμα μαγιό της Ελληνίδας σχεδιάστριας δεν προστατεύει μόνο από τις δεισιδαιμονίες και την κακή ενέργεια αλλά και από τα στυλιστικά λάθη. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν φοράς ένα τέτοιο fashion item.

Dodo bar or caftans sto Attica

#5 Στο πολυκατάστημα attica το να αγοράσεις beachwear είναι εμπειρία shopping από μόνο του

Στον ειδικά διαμορφωμένο corner του attica στο δεύτερο όροφο το να αγοράσεις απλά ένα μαγιό από τα διασημότερα swimwear brands (MaaBoo, Solid & Striped, Marissa και άλλα) είναι το «εύκολο μέρος». To να μην μπεις στον πειρασμό να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο beach outfit παίρνοντας και ένα καφτάνι σαν αυτό το «Dodo Bar Or» που κρατάω εγώ εδώ, είναι το δύσκολο!

Wolford magio

#6 Στο κατάστημα Wolford όποια αγορά και να κάνεις θα σε συντροφεύει για πάντα

Ένα μαγιό που το χαρακτηρίζει το κλασικό design και το κάνει ξεχωριστό η fashionable απόχρωσή του δεν μπορεί να λείπει από τη φετινή μου γκαρνταρόμπα. Και δεν μιλάω γενικά, αναφέρομαι σε αυτό το Wolford που ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα μπαίνοντας στο κατάστημα του δευτέρου ορόφου του Golden Hall.

Oloswmo triumph

#7 Στο κατάστημα της Triumph δοκίμασα πολλά μαγιό, δεν βρήκα ούτε ένα που να μη με κολακεύει

Οne pieces και bikinis για αληθινές γυναίκες, με αληθινά σώματα και ξεχωριστό στυλ. Σχέδια καλοραμμένα που αναδεικνύουν τον μεσογειακό σωματότυπο έκλεψαν την καρδιά μου και τράβηξαν το βλέμμα μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κατάστημα του ισογείου στο Golden Hall. To «τα θέλω όλα» κάπως έτσι οπτικοποιείται.

Vilenrequin magio

#8 Ο εξωτικισμός στα μοτίβα του Vilebrequin «φωνάζει» γαλαζοπράσινα νερά και εκπέμπει τροπικά vibes

Παγώνια, κοραλλιογενείς ύφαλοι και άγρια βλάστηση κοσμούν τα πιο sexy bikinis και ολόσωμα της σεζόν. Στο κατάστημα Vilebrequin δοκίμασα και κάτι που δεν είχα ξανακάνει μέχρι τώρα: να σετάρω πετσέτα, νεσεσέρ και μαγιό. Το αποτέλεσμα μόνο συνηθισμένο και βαρετό δεν ήταν.

anna maria mazaraki skoylarikia

#9 Η Anna Maria Mazaraki και η συλλογή της «Island Breeze» φέρνουν δροσερό αεράκι διακοπών στο αστικό τοπίο

Μπορεί τα κoλιέ και τα σκουλαρίκια της Άννας Μαρίας Μαζαράκη, σε τυρκουάζ αποχρώσεις, να είναι πιο «καλοκαιρινά και από το ίδιο το καλοκαίρι», αλλά -ας μου επιτραπεί ο λυρισμός- αυτά τα unique κομμάτια από επιπλατινωμέμο ορείχαλκο με τα εντυπωσιακά χρώματα και τα σχέδια βγαλμένα από το βυθό της θάλασσας... είναι κρίμα να τα φοράς μόνο μία εποχή του χρόνου όσο ωραία και αν είναι αυτή.

Evita Peroni skoularikia

#10 Οι bohemian lovers θα ενθουσιαστούν με το κατάστημα Evita Peroni

Φαντάζεσαι και εσύ τον εαυτό σου, όπως και εγώ, με κεντημένα maxi φορέματα, πλεξούδες στα μαλλιά και πολλά μικρά κοσμήματα, να περπατάς ξυπόλητη στην παραλία μετά τη δύση του ηλίου και να ακούς άμπιεντ; Eίναι αυτό συνώνυμο των διακοπών και της χαλάρωσης για εσένα; Tότε βρίσκεσαι στο σωστό κατάστημα για να κάνεις τα ψώνια σου πριν τις διακοπές.

Ozar skoularikia

#11 Τα κοσμήματα Ozar είναι η glam νότα όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά ολόκληρης της σεζόν

Μία δόση Old Hollywoon, οι κρίκοι που ταιριάζουν σε όλα τα βραδινά looks (από ασήμι 925 ντουμπλαρισμένο με λευκόχρυσο και ζιργκόν) και μία αγάπη για την άνευ όρων λάμψη παντός καιρού και η συνταγή της επιτυχίας για της εμφανίσεις το 2020 μόλις ετοιμάστηκε. Και πέτυχε.

Liana Vouraki kolie

#12 Η Liana Vourakis μας αποκάλυψε το μυστικό της ευτυχίας: είναι τα κοσμήματα που μυρίζουν καλοκαίρι και αισιοδοξία

Μπορεί να μην είναι άνοιξη αλλά αυτό το τυρκουάζ κολιέ σε σχήμα πεταλούδας σίγουρα είναι ό,τι πιο φωτεινό και κομψό μπορείς να βάλεις στις διακοπές σου. Με φαντάζομαι ήδη μαυρισμένη με αυτό το jewelry item πάνω από το λευκό μου καφτάνι και δεν ξέρω για ποιο πράγμα ανυπομονώ περισσότερο φέτος: για τις βουτιές στη θάλασσα ή για τις εμφανίσεις στην παραλία.

Links of London kolie

#13 Στο Links of London τα κοσμήματα δεν γνωρίζουν από «εποχές», μόνο από διαχρονικότητα

Το πιο chic layering σε κολιέ αποφάσισα να το κάνω φέτος συνδυάζοντας αυτά τα δύο κομμάτια από τη συλλογή «Orbs», φτιαγμένα από ασήμι 925 και μαργαριτάρια του γλυκού νερού. Στην gallery όμως θα δεις και το βραχιόλι που με ξετρέλανε από τη συλλογή «Greek Sweet Charms» που θυμίζει τις καραμελίτσες που τρώγαμε μικρές και κυκλοφορεί αποκλειστικά για τη χώρα μας. Ας πούμε πως από τo κατάστημα Links of London στον πρώτο όροφο του Golden Hall, δεν έφυγα μόνο με μία τσάντα!

Lalaounis daxtulidi

#14 Η φράση «ανεπιτήδευτη κομψότητα» αποκτά άλλο νόημα μόλις μπεις στο κατάστημα Lalaounis

To έβαλα στο χέρι μου και αισθάνθηκαν πως εκεί ανήκει από καιρό. Αυτό το «λουλούδι» από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με aqua marine δεν είναι μόνο ένα δώρο που σκέφτηκα ότι μου αξίζει, είναι ένα δαχτυλίδι με το οποίο μπορείς να κάνεις statement χωρίς να είναι κραυγαλέο, μόνο κομψό και πολυτελές.

Kessaris skoularikia 2

#15 Στο κατάστημα Κessaris θες να περάσεις το καλοκαίρι σου. Ολόκληρο το καλοκαίρι σου.

Δοκιμάζοντας αυτά τα σκουλαρίκια «Anastasia Kessaris» από τιτάνια, χρυσό και διαμάντια σε σχήμα βεντάλιας. Για να «διώξεις» τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και για να δροσιστείς με στυλ και φινέτσα.

Pantheroudakis skoularikia me margaritaria

#16 H glam όψη του βυθού βρίσκεται στη συλλογή «Salty Gold» στο κατάστημα Pantheroudakis

Tα μαργαριτάρια είναι από τα πιο αγαπημένα μου micro trends για τη σεζόν S/S 2020 και τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια είναι από αληθινά μαργαριτάρια θαλάσσης, «δεμένα» με χρυσό 18 καρατίων. Το κολιέ που θα δεις στην gallery είναι μέρος της διάσημης «Ten Collection» του Οίκου κοσμημάτων Pantheroudakis και είναι κατασκευασμένο από χρυσό δέκα καρατίων. Και τα δύο είναι επιλογές που θα κάνεις φέτος, όπως εγώ, και θα κρατήσεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα και στη ζωή σου.

Anatol kolie

#17 «Αnatol» σημαίνει καλοκαίρι στην πιο λαμπερή εκδοχή του

Η συλλογή «Double Helix» μας έφερε στη ζωή μας αυτά τα ultra stylish μακριά κολιέ από χρυσό 18 καρατίων με τυρκουάζ πέτρες λάπις, ζαφείρια και διαμάντια στο μάτι και πολύ την ευχαριστούμε γι΄αυτό. Τα έχω ήδη συνδυάσει στο μυαλό μου με όλα τα summer dresses μου, πρωινά και βραδινά.

Το summer shopping στο Golden Hall ήταν ακριβώς όπως το περίμενα: γεμάτο ωραίες εικόνες, καλαίσθητα καταστήματα, μοναδικά beachwear και μαγιό αλλά και κοσμήματα που μπορείς να κρατήσεις μία ζωή και να τα φοράς για πολλά πολλά καλοκαίρια ακόμα. Το summer shopping στο Golden Hall ήταν όπως ελπίζω να είναι και οι επόμενοι δύο μήνες: μοναδικοί και λαμπεροί! Ραντεβού το φθινόπωρο….